ЕПИ проблем с висока печалба усилватели

N

nikhilele

Guest
Аз съм разработването на усилвател с печалба от 10000 използват два 1 / 4 lm324 lm324 има четири opams аз използвам две за усилване и други като за сравнение, аз съм с този в движение датчик.

Моят проблем е, когато някога и употребата на мобилни близо до ckt дава невярна trigerring Знам, че това е ЕПИ, дори когато премина натоварвания като фен тогава също имам същия проблем.

Екраниране върши работата до 90% само.
но смяна на товари, създава шум / преходни процеси в основните, които не е възпрепятствано от щит.
Може ли някой да ми помогне по този
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

W jakich sytuacjach, korzystając z sieci, narażamy swoje dane i tożsamość na największe ryzyko? Poniżej sześć najczęstszych błędów popełnianych przez użytkowników internetu i sposobów, jak im przeciwdziałać.

Read more...

Структурата трябва да има пълен равнина на земята.Направете схема възможно най-малки (части близо един до друг).

Тогава се намали високата честота на печалба чрез разделяне на OP AMP резистор въвеждане на две половини и да поставят шунт кондензатор към земята.

също така имайте предвид, че:
- 10 nanoF кондензатори не са ефективни от 900 MHz им съпротивление се повишават, трябва да използвате също така 100 picoF кондензатори паралелно до 10 нано.Проучване на кондензатори спецификации, която планирате да използвате за 900 MHz за минималните съпротивление.SMD е за предпочитане.
- Използвайте феритни перли на властта.
PIR, ако трябва да се conneted от дълги кабели употреба ниски филтри, които могат да се феритни общ филтър режим и кондензатори
- Използвайте opamp с висока CMRR
- Използвайте opamp с FET за тяхното въвеждане етап.Тези са по-малко засегнати от ЕПИ.
- ...Ако борда трябва да бъде сам - да вземе прясно платки и да механично гравиране така че всички останали области ще послужи като основание.Втората страна също да бъде свързан със земята на няколко места.Търсене форум на тема ЕПИ - вие ще намерите книги и богат препоръки.

благодаря ти за Ур предложения и отговор, аз ще възстанови ckt, но има пълна равнина на земята не е възможно за мен, както аз употреба печатни платки за общо предназначение ми ckts.

Можете да направите импровизация равнина на земята чрез поставяне изолационни лента на дъното и след това слой от метално фолио.

Аз ще се опитам с фолио също така,
когато е най-добре е да се свържете щит на земята или на земята.

Връзката с фолио трябва да бъде да се разгънат в горната част на борда и да го свържете към най-близката точка верига основание на всяка от четирите страни.

Вие може да продължи след това и да изолационен лента в горната част на борда и обгръщат цялата дъска с фолио, за да направи "кутия" за него. Трябва да проверите това за топло проблемите на отопление.

на решение, което ние обсъждаме тук са свързани с екранировка само, какво друго можем да направим за ckt страна, като използвате филтри MURATA ЕПИ или нещо такова, но selfmade.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back