ЕМ оптимизация

M

mwagner

Guest
Струва ми се, че много малко симулатори ЕМ да направим оптимизация ЕМ симулация, защото вече е време.За щастие, аз в сравнение няколко симулатори и намерени IE3D да го направя.Аз успях да оптимизиране на една променлива сред дължина, ширина, дълбочина Notch на microstrip антена чрез определяне на един по един.Аз съм се чудех дали мога да оптимизирате всички променливи едновременно за по-нататъшно спести време.Може ли някой потребител IE3D, дайте ми намек?Благодаря много!

Z eksperymentu, który F-Secure przeprowadził wspólnie z Europolem, wynika, że konsumenci beztrosko narażają swoje dane osobiste i lekkomyślnie akceptują absurdalne warunki korzystania z sieci.

Read more...

Здравейте, mwagner: Има няколко схеми в IE3D да го направят.IE3D по подразбиране редактор MGRID allowsyou да се определят местата на някои върхове, като оптимизация променливи.От върха, можете да контролирате формата на вашата структура.Въпреки това, MGRID не ви позволява да се определи ширината и дължината или тези високи параметри ниво геометрия, защото MGRID е изцяло базирана върху обекти, ниско ниво.Ако искате да оптимизирате променливи високо ниво, като радиусът на кръга на MGRID/IE3D, все още можете да го направите, като се комбинират края върховете на многоъгълник представлява кръг с една променлива от различни тунинг посока.Процесът на defing такава променлива може да бъде досаден ако сте нов потребител.За да направите IE3D по-мощни, имаме представи Ie3dLibrary както споменах по-преди.Ie3dLibrary се основава на високо ниво, като обекти кръгове, Т-кръстовища, Y-кръстовища.Пространствените параметри са променливи, достъпна директно от useres и от Optimizer.Последните IE3DLibrary дори ви позволява да се определи като dimenison формула, състояща се от множество променливи и тунинг (междинен) глобални променливи.Формулата може да бъде доста сложен и можете да използвате най-простите функции във формулата.Бъдеща версия на IE3DLIBRARY ще позволи на потребителите да комбинират MGRID обекти и обекти IE3DLibrary заедно, така че потребителите могат да достъпват ниско ниво, така и високо ниво обекти.Двете нива са много важни.

IE3DLibrary също има Потребителски програмируеми Обекти.Идеята идва от едно искане от страна на клиента.Той е с много сложни антена.Формата му antnena е създаден с помощта на Matlab или друга програма.Той иска от нас да приложи обект за него с много променливи.Тъй като той може да са много сходни, но различни структури, не е възможно за изпълнение на всички обекти за него, защото той може да има повече обекти за изпълнение ние никога не могат да наваксат изоставането си.Така че, ние сме приложили Потребителски програмируеми обект.Basiclaly, тя ви позволява да напишете своя собствена програма за създаване на обекти и предмети, както пише на полигони в XML формат (от Zéland).По този начин, потребителят има максимална гъвкавост.

IE3D има вграден в генетичния оптимизатор, Пауъл оптимизатор и адаптивно Оптимизатор (ОС).Адаптивният Оптимизатор е много добро.По същество това съчетава двете глобални оптимизиране (ОС) и местни Optimizer (Пауъл) и други технологии, за да може да се постигне оптимизация на optimimum с най-ниската симулации, Ем.Много благодаря!

RSOFT's FDTD-BPM симулация апартамент също имат хубава Optimizer.

CST Микровълнова студио и Ansoft HFSS са много мощни оптимизиране, но предполагам, тези функции струва загуби също.

-svarun

Джиан: Благодаря ви за съвети за оптимизация ЕМ използване IE3D!
Други помощници: Благодаря Ви за указатели!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back