Диференциални уравнения Наръчник Искане

V

vermuz

Guest
Някой моля да качите ръководство на диференциални уравнения с Boundary Стойност Проблеми при Денис Г. Zill, Майкъл Р. Кълън наистина ще го оценявам. Имам решения на Бойс Diprima, но те са част от книгата, но аз трябва да използват текст на Денис G Zill и аз наистина ще има нужда от помощ при придобиване на решения за тази книга. Аз ще бъда много благодарен. Очакваме положителен отговор.

[Цитат = vermuz] имам решения на Бойс ...[/ Diprima цитат] Здравейте! Аз съм самообучение разл. equeations (взех клас преди 7 години, но забравил всичко до сега), с помощта на Бойс $ DiPrima. Но аз не са решения. Бихте ли, моля да ги публикувате? Благодаря!

Hi .. на първо място: съжалявам .. Аз съм HAV Уот Ур гледаш: S за решения, че ф са: е, че студент или решения, ръководство на инструктора?? Уот издание е? 7-ми или 8-ми? Plz часа ми ASAP cuze HAV лов Инструктор ръководство за дълго време ... и имам нужда от него в моята "Математика 4" Разбира 10x 4 Ур помощ / / /

Искам Solution ръководство на Zill и Кълън, но на 3-то издание, което е "Диференциални уравнения с гранични проблеми"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back