Диференциална изход към един изход приключи?

A

aware_boy

Guest
Здравейте, Има ли някой, който знае как да конвертирате изход диференциал, от миксер, за да се приключи един изход, като се използват само биполярни транзистор. Намерих една верига, която се използва натиснете издърпайте (общ емитер и колектор), следвана от последовател. Работата е там, аз не разбирам тази топология. Всички връзки са добре дошли, благодаря много.

типично устройство с диференциален вход е един операционен усилвател. така че да разберат какво го прави и вие знаете как да го направя ... погледнете верига описание в този документ http://www.itwm.fhg.de/as/misc/smacd98/presentations/OpAmpDesign1.pdf [цитат] верига, които използват едно натискане издърпайте (общ емитер и колектор) [/ цитат] Мисля, че това е само един диференциален усилвател (описани в документа) [цитат], последвано от последовател [/ цитат] това трябва да бъде импеданс конвертор или етап усилвател ако кажа, че нещо не е наред моля коригирайте ме, Аз съм все още в обучение: Опа: HTH dsp_

Най-простият конвертор е диференциално общи двойка източник. В transistots са свързани заедно в емитера и предубедени чрез един източник на ток от емитенти на земята. В diferrential вход е в основата и на изхода на колектора е на един от транзистори.

натиснат дръпнете мощност усилвател е един завършен, входът е диференциал режим. (само усилват този режим)

Вие не сте ни дава за голяма част от информацията за специално миксер, която използвате, но аз съм guessingthat трябва да използвате миксер изхода от някои RF IC и след това го интерфейс за IF филтър обикновено SAW филтър. Ако случаят е такъв, отколкото обикновено тези миксери прилагани в IC ще бъде Гилбърт тип, което означава, че трябва да предоставят DC пристрастия в същото той пристанищата, където сте извличане на IF сигнали. Моят подход да се направи soemthing така е да се използва с висок импеданс дросели Lc да предостави DC пристрастия на тези пристанища. Shunt кондензатори Cs от всяко от тези части трябва да бъдат снабдени с основната идея, че им трябва да бъде нисък импеданс за по-високите хармоници ред, така че те могат да бъдат филтрирани, това може да се подобри до известна степен линейността на themixer. Друг индуктор Lm acroos на АКО пристанища трябва да се добави и стойността му трябва да бъде избрано да резонира с Тоше капачки шунт и паразитни капацитет присъства на АКО порт. Не забравяйте, че паразитни шунт капацитет е в паралел с тези външни Cs сте добавили. В зависимост от IF честота паразитни капацитет може да наложи ограничение в избора на Cs. След това се прави единственото нещо, останало да ви е по същество да добавите прост резистор в IF портовете, които най-накрая ще определения период, ако изходно съпротивление и да предприеме Ако няма от едната страна на Lm използва DC блок кондензатор. Тази мрежа е известна като текущи комбиниране на импеданса на мрежата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back