, Дискретизацията в OFDM в Mobile WiMAX IEEE802.16e

S

safyh2005

Guest
Какъв е смисълът на дискретизацията в OFDM в Mobile WiMAX IEEE802.16e? Моля, кажете ми в детайли на ползите от него? и блокове, които го изпълняват в слой PHY? Друг Въпроси, свързани с Mobile WiMAX: 1-Subchannelization в Mobile WiMAX, го е изпълнявал по PHY или MAC слой? 2-Adapive кодиране и модулация, го е изпълнявал в на PHY или MAC слой? 3-TDD рамкова структура и изблици разпределение, го е изпълнявал по PHY или MAC слой? 4-Scalable OFDMA, го е изпълнявал в на PHY или MAC слой? Или слой PHY само изпълнява IFFT, и добавяне на цикличен префикс? 5-Знам, че в преамбюла последователност в IEEE802.3 е 1010101 ........... 1 с дължина 7 байта, което е съответната последователност в Mobile WiMAX? 6-има Рийд-Соломон в Mobile WiMAX? 7-Има там VBLAST в Mobile WiMAX? -Имайте предвид, че: всички мои въпроси за Mobile WiMAX IEEE802.16e, посочена в WiMAX Forum. Благодаря много. : D

Моля, аз не искам да отговори на всички тези въпроси. отговори само това, което знаете. Моля, имам нужда от отговори спешно.

1) subchannelization зле направено в слой PHY. 2) AMC - Mac ще получат информация за канал състояние и болен предупреди PHY да се промени на техники за модулация (като QPSK, QAM) 4) S-OFDMA е техники за модулация, съставено от PHY 6), тръстика Соломонови кодирането е там в 802.16d. но най-implementaion Те включват тръстика Соломонови кодиране в случай на 802.16e

3 - въпрос се извършва в слой MAC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back