Дипломна работа предмет нужда

A

adaligorn

Guest
Здравейте на всички, искам да си върша магистърска теза в областта на безжичните комуникации, в които мога да се приложат някои хардуер и софтуер, в същото време. Аз ще се радваме на вашата тема предложения.

Здравейте правя предложение за интелигентни антена за специални рекламни мрежи, използването на невронни мрежи за моята MSC. Може да искате да опитате нещо подобно. И за ваша информация повечето електрически инженерни проекти ще изисква софтуер и хардуерни реализации. Иосия

можете да работите за ултра широколентова антена MicroStrip кръпка. този обект е нов проект в антена и комуникационни.

За да се направи Lineat усилвател на мощност е добър избор

Здравейте момчета, Tx-Rx модул, аз лично чувствам, може да бъде добър избор за adaligorn. Сай

Здравейте всички, аз търся заглавие на проекта за Магистър ми в антената дизайн и инженеринг, микровълнова печка и electromagntism също HFSS или Ansoft Дизайнер. Имам нужда от помощ за една добра тема. Благодаря ви много за отделеното време. С уважение, Георги [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] Моля, изпратете ми информация около тези области. Благодаря

не всички безжични методи изискват антена

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back