Динамичната фаза изравняване

G

gilbertomaldito

Guest
Здравейте, Може ли някой да ми предложи книги или подробни статии за динамична фаза alingment схема? Ive търсене на Google и аз имам бели документи от Xilinx, обаче, обясненията не са описани подробно. Особено алгоритъм за Edge Detect Натрупване и машина за извличане на данни членка по произход. Аз съм аналогов / пълно обичай дизайнер и аз рядко правя дизайн на порта ниво. Моля да ми помогне. - Андрю

имате нужда digitial и аналогов модел на поведение, за да направят симулация!

Аз не мисля, че ще намерите подробни членове или дори книги . Това е проста техника, която използва логическа верига клетки забавяне, мултиплексор и логика за откриване на ръба, за да настроите часовника фаза на приемника. Ако искате да знаете как го правят в детайл, можете да се анализират съответните проекти, например Xilinx.

Hi FVM Знаете ли какво се открие натрупване на ръба? - Андрю

Четохте ли главата "Data Машина за възстановяване на държава" в XAPP 697? Целта на ДПА е, да се движат на фазата на часовника за вземане на проби от данни ръбове, в идеалния център между.

Hi FVM, аз пристанище прочетете за него. XAPP 697 бележка за подаване на заявления за получаване на продукта? Не мога да го намери в Google. Im толкова съжалявам. може да ви моля дайте линк? -Андрю

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back