Дизайн Engg. Vs Приложение Engg.

A

arorashalabh

Guest
Hii всички, аз направих моя ME в съобщението Инженеринг в "Декември 2007" себе си. В момента работя във фирма VLSI (малки продукт дружество с основен фокус област, както аналогов). Така че, си е около два месеца ми работи като Дизайн Engg (аналогов) в тази фирма. В момента имам една оферта от голяма компания с очевидно по-добър пакет. Но ми определянето тук ще бъде като "Hardware Приложение Engg" [/ б ].....( означава swtiching от областта на проектите Engg на заявление Engg). Пренебрегването на проблемите на все по-добре пакет и голяма / малка фирма, и като се вземат предвид основните аспекти на "Бъдещи перспективи и "..... работа домейн Може ли някой да ми предложи, който ще бъде по-добър вариант да изберат? По принцип съм искам да знам бъдещето растеж в тези две области .... т.е. работи като дизайн Engg (аналогов домейн) или като H / W Приложение Engg. ще доведе в по-добри перспективи за бъдещето? Благодаря на всички, които преминават през този и (ако е възможно) давате предложения твърде ....!!!!

Бъдете последователни в една компания, в която Ур Божията помощ ф

Аз също не знам, а понякога и малко объркване твърде малко, защо заявление инженер плаща толкова висока, все пак все още искат да бъдат в областта на дизайнерските? Каква е разликата работа мъдър? моля някой изяснява ...

Здравейте, Всичко dpends върху интелектуалната си удовлетворение. В крайна сметка се свежда до интелектуална пакет удовлетворение Vs

Както вече бе казано, най-важното нещо е да бъде в съответствие с реално желание ... Всяко решение, извън това, което чувствате в червата рано или късно ще те закарам до dissapointment ... PS: Нещо, което да разгледа ... Дори когато голяма компания е наемането на системи за ... ако видят Analog Design потенциал и добри умения в теб ... можете да Обзалагам се, че ще завърши в аналогов си дизайн област в най-скоро ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back