Дизайн на анализатор мини логика

D

davyzhu

Guest
Здравейте всички,

Бих искал да се изработи анализатор мини логика като Rockylogic's ant16,
http://www.rockylogic.com/products/ant16.html
ant16 за себе си е твърде скъп за мен (USD333) да купуват.

Мини LA могат да се извършват предимно с помощта на FPGA, USB и чип, които имат такъв опит?А какво ще кажеш за софтуера си дизайн (Windows)?

BTW, е ChipScope Pro (Internal LA), предоставена от Xilinx лесен за употреба?

С уважение,

Дейви Джу

Бих предложил да погледнете на открито http://www.bitscope.com.

BTW, на chipscope е много лесен за използване.Те осигуряват Оценка лиценз за доста дълго. (3 месеца, ако аз не съм сгрешил).

с уважение

Здравейте dll_embed,

Благодарим ви за вашата помощ, но връзката з п **: / / www.bitscope.com ви предложи изглежда е мъртъв, или не могат да бъдат достъпни от Азия?

С уважение,
Дейви Джу

Здрасти,

Коя част от Азия са ъ?Уеб сайтът е все още жив и днес.И по-долу е въвеждането някои от техния уебсайт.Софтуерът е безплатен и хардуер е отворен.BitScope е висока производителност, но много достъпни осцилоскоп цифров компютър и анализатор логика.Налични като 2 8 вход MSO или 4 8 мрежа DAQ BitScope лостове на властта на вашия компютър да създаде интегриран многоканален DSO Логически анализатор, спектрален анализатор, мултицет и разширение на данни acquistion система в един пакет ниска цена.

Безплатен софтуер (за Windows и Linux) е на разположение, както и програмиране ръководства, ако искате да напишете своя собствена.Много собственици BitScope вече са направили това, а някои са публикували своите проекти.Нейната PIC базирани хардуерни дизайн е отворен за да можете да видите как тя работи.

Обхватът BitScope продължава да расте с мрежа и USB интерфейси, за разширяване на шушулки и нови модели.

Дали просто се нуждаят от ниски разходи за подмяна на аналогови си обхват или мощен аналогова и цифрова система за изпитване и mesurement, BitScope е идеалният избор!с уважение

Здравейте, dll_embed,

Бихте ли Pls изтегляне на техните уеб страници и освен, че като MHT файл за мен?Не мога да вляза на техните уеб или, благодаря ти!

пощата ми е dandynee (до) yeah.net

с уважение,
Nee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back