Дизайн кръпка антената на пяна

S

saqaw

Guest
Пл.всеки орган може да ми помогне за разработване на пластир антената на пяна.

on the materials tab in HFSS

Аз арго видите пяна
върху материалите в раздела HFSS

Можете да създаден един нов материали себе си и да се определят неговите диелектрични capacitivity и други параметри.

Всъщност имам предвид Дизайн пластир антената на пяна с диелектрични постоянно 1,005 ...... така, докато създаването на нови материали направя II имат само за промяна на диелектрични константа на 1,005 и се оставя на другите, както това е ?..... Пл.помощДобавен след 3 минути:По принцип ми проект е както следва:Дизайн пластир антена на пяна с диелектрични постоянно 1,005на 10 GHz.Височината на пяна е трябвало да бъде 0,50 см и дебелинатана мед е 0,018 мм.Използване на коаксиален фуражи линия като храна линия,намеретерадиационна модел, VSWR и за S11антена.

.......Pl.

Не знам за VSWR и S11
....... Пл.може и да ми помогне

Цитат:

Всъщност имам предвид Дизайн пластир антената на пяна с диелектрични постоянно 1,005 ...... така, докато създаването на нови материали направя II имат само за промяна на диелектрични константа на 1,005 и се оставя на другите, както това е ?..... Пл.
помощ

Всъщност Не знам и двете от тях .........
т.е. къде да ги намерите в HFSS & какво означават те

Цитат:

Всъщност Не знам и двете от тях ......... т.е. къде да ги намерите в HFSS ...

Всичко, което може да е необходимо е да се променят постоянно и диелектрични загуби тангента на material.I Предполагам височина от 5 mm може да се оправи за нея, но може да се наложи да се грижи, когато става за гърба радиация. [/ URL] [/ цитат ]

Добре ли са проектирани антената споменах по-горе .... Но сега проблемът е, че това как да оптимизирате дизайна .............. Искам да проектират, че най-точната 10GHZ .... ...... Но текущата ми графики на S11 покаже, че има разработени в 9.44GHZ ........... така правя и знам някои метод за оптимизиране на него.

Здравей, saqaw.Имам въпрос за вашата антена.Всъщност аз съм чудех, където можете да поръчате пяна за прототип вашата антена?Благодарности.

Всъщност това е само един семестър проект / assignment........so не се тревожете за това fabricating

Е, saqaw.За оптимизиране на вашия въпрос, аз помня в HFSS, ако сте се дефинира променлива да се промени,
след това по проекта дърво, щракнете с десния Optimetrics>> Add>> Оптимизация ...Вие можете да настройката на целта и оптимизация на метода за фина настройка на вашия проект.

Въпреки това, тъй като на антената честота радиация е свързано с неговите размери, ако искате да се увеличи честотата ехтящ, можете да се опитате да намалите измерение на вашата пластир.

of substrate & radiation box and also the height of radiation box,as well as the position of patch and feed line
.......................Pl.

Исках да знам, че има всякакви формули или техники за това как да настроите W, L
& субстрат на радиация кутия, както и височината на радиация кутия, както и позицията на пластир и фуражи линия
....... ................ Пл.

...................Till now I have been using the values I have seen in various tutorials and i think thats why I am not getting the correct results.........................

също да ми кажеш формулата за определяне на радиуса, дължината на захранващия тръбопровод придумвам
................... До сега съм била с ценностите съм виждал в различни ръководства и аз мисля, този защо не съм се правилните резултати .........................

Здравейте, Saqaw,
Вие можете да създавате материала каквото искаш в HFSS, но моето предположение, че може да използвате IE3D дизайн ви пластир антена, тя е по-лесно да се създаде модел и лесно да се променят.В IE3D, просто добавете слой материал.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back