Дизайн Състав 64-битов Linux (RHEL 3.0)

J

jkfoo

Guest
Имам> 5M порта дизайн, и аз се блъсна в памет проблем при синтезирането на AMD64, Linux 64-битова машина с 4GB RAM.Той е изчерпал всички налични памет и също така тичам в замяна, и е ttaken много дълго време да се синтезира.Имах чувството, че се дължи на операционна система Linux, кой да се появи същият проблем като мен?

Аз сериозно се чувстват една от причините може да се дължи на липса на RAM.сериозно за прилагане на опростен дизайн с милион порта да е поне 1 GB оперативна памет ..Linux разполага със собствено пространство суап ...

сериозно и аз мисля си по-добре U ъпгрейд на RAM и да му дадете един изстрел ..

Ummm RHEL виж 4 се освобождава бета версия ..

Guys -> до известна степен тези приложения са машинно зависими.

съгласни с arunragavan, RAM е от съществено значение

> 5M порта?Можеш ли да се разделят на: комбинация логика, овен или RF, FF или резе.

ХЕС gonu ако го съборят ..Umm Предполагам, че wud бъде много трудно ..ръчно редактиране ..място и маршрут .. floorplannin ..
Аз разбирам Dun ..wots използване в Breakin Down в ключалки / FF овен ..и т.н.?

U означава да се каже, че wud да може да го оптимизирам?че за да 5M портите?

Предполагам, че wud отнеме цял живот за ръчна оптимизация ..

просвети ме

по отношение,

Здравейте приятели,

Мисля, че може да помисли за две решения:
1 - кратък срок разтвор: г-н seanwu е това, което бе споменато, но не и в разрушаването на ниско ниво, т.е. джапанки.Препоръчвам ви да съборят или partiotion проектирането до 4 или 5 части, които могат да бъдат синтезирани без памет експлозия.

2 - дългосрочно решение: Вие трябва да надстроите RAM и се надяваме, можете да синтезират си дизайн в ограничен период от време.

Аз предпочитам първото решение, защото оптимизацията ще бъде направено по-добре, отколкото сте голям проект.

С уважение,
KH

ми ще бъде да се посъветва деление на дизайн в размер на не по-малко от 400k порти и тогава тичам DC.thats какво казва DC употреба, с цел да се постигне по-добри времена план.

с уважение
amarnath

Моят синтез бе успешна първоначално (от двете 32-битови и 64-битова машина), когато се използва стандартен-клетки, за да прилагат ми малък файл, който се регистрирате.Защото имам 128 случаи на това, аз се блъсна в сила въпрос и да ги преобразувате в съставен модул памет, само тогава аз се блъсна в проблем.Съгласих се, може би липса на RAM е коренът на проблема.Аз също чувствам, че приложения, които работят на 64-машина малко памет са гладни.

тук са някаква информация, може да го опитате сами.

1.DC обновите своята версия за 2004.06.spxx.

виждам защо ..
http://www.deepchip.com/items/0424-01.html

2.synopsys е казват RHEL 3.0 "и ядрото са бъгове ..да актуализира-късно един ...

Надявам се помогне ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back