Дигитален Дизайн

U

unkn0wn

Guest
Може ли някой предполага някакви проекти, свързани с логиката дизайн ..

на проекта е да се основава на 90% цифров неща ..като броячи, flipflops, ключалки, порти, регистри, енкодери, декодери, мултиплексори, DEMUX ......

PC интерфейс, микроконтролери, PLDS не са разрешени.
???

Ако не сте запознати с тези проекти, след това можете да опитате като цифров часовник ...
иначе може да опитате въвеждането на всяка система като електронно заключване ......

проекти, различни от тези твърде .....поради ограничения не могат да ги взема ...
не дори и лесно намерени светофар .....

ограничения означава какъв вид ограничения ....?
ограничения в ресурсите .....?

viterbi кодиране, U код също може да намерите в Google за търсене.

Значи вие искате отделни проекти логика верига г-н неизвестно?

Имам схеми тук, дискретна TTL 24-часов часовник със 7-сек дисплеи.
Бихте ли искаш това?

Мда ...discreete такива ..

и nopes, ограничението е, че проектите се възлагат на други студенти ...

U може да Проектиране на модул UART.

UART модул в дискретно componets може да бъде трудна аз се надявам ...то може да се прилага лесно с програмируеми логически устройства ....

U-добре може да създадете ALU тяхната обработка цяло число ..Тя ще имате капаче, MUX др.

Ако Ур така интересуват от гишетата, а след това дизайн разделят с цяло число (6 или 9, и т.н.) брояч ...

Какво ще кажете за капацитет метър.Просто трябва насрещно няколко 7segments и равно количество 7segment водачи може би някои други елементи.Просто трябва да се измерва времето на изпълнение на кондензатор под наблюдение, това може да се извършва с помощта на гишето и dsiplaying крайна сметка на 7segments.Някои настройка ще трябва да се направи, за да се получи равностоен резултат на стойността на капацитет.

че работата по създаването на алуминий за начинаещи witll бъде трудно ...тя ще изисква много на дизайна и тя ще бъде досаден общо с тригери, броячи .... др ...

Аз съм мисля за проектиране на цяло число тип алуминий, V, следва да се нуждаят задълбочени познания в цифров ..За плаващ тип, неговата трудно за един начинаещ ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back