Джемини-4 Encoder Decoder: грешка с декодер

B

bangunprayogi

Guest
Скъпи, имам нужда от малко помощ Това е първото ми докосване в вида на проекта:). Искам да се създаде система за видеонаблюдение с 2 входа камери една телевизионния екран с помощта на видео контрол матрица (VCM) мултиплексор от Philips или Джемини-4 видео енкодер, декодер .... Но аз все още имат проблеми, са: 1. При използване на Philps VCM не може да програмирате последователността на видеовход ... Някой да имат опит с помощта на този мултиплексор? Наистина имам нужда от консултантски .. 2. При използване на "Джемини-4 Encoder-декодер, енкодер, добре, но декодер е по вина, massege грешката е видео вход" вина "... Може ли някой да ми помогне?. Аз прочетох ръководството, но все пак все още не получите отговор. Благодарение [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 2 часа и 40 минути: [/ цветен] [/ размер] о .. благодарение на бог ... Аз съм изследвал програмирането на матрицата: D и получи отговор за проблем № 1 .. Но все пак все още не 2. Решението на проблема не 1 е последователността на входните камера .. след това, твърде жилището време .. JavaScript: емотикон (": D")

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back