Демфер схема за изчисление.

A

Ante

Guest
Здравейте, имам нужда от помощ изчисляване на демфер за триак верига. Използвам BTA40-800B контролира от MOC3063, за да преминете трансформатор за включване / изключване. Напрежението е 400VAC и на трансформатора е с максимална мощност 3 kW. Може ли някой да подпомага моля? Благодаря! Анте написа:

Zainteresowanie nowym systemem Microsoftu jest ogromne. Widać to po liczbie osób, które postanowiły zapisać się do programu Windows Insider. Te osoby mają możliwość przetestowania Windows 10 przed jego jesienną premierą.

Read more...

Здравейте, вижте тази стара тема: з п **: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=80100&highlight=snubber * = T Papyaki

Здравейте момчета, Благодаря, но аз дори не знам дали демфер за тиристорни ще работи за триак. Може ли да ми помогне с математика за конкретните компоненти да използвам, всичко е гръцки на мен. Благодаря, момчета!

Опитайте се да последват примера (за триак) от това приложение бележка (страница 12): http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-3008.pdf Обикновено избират затихване фактор и следователно каквото и изчисления ви performe резултатът ще бъде само приблизителна представа за стойността (R и C), трябва да използвате във вашата програма ..

Благодарение Ян, така това, което казвам е, че дори и да следват формули резултат ще продължи да бъде груб в най-добрия? Имам построена триак вериги преди, но само за активен товар и имам чувството, че демфер вериги са по-важни, когато натоварването е индуктивно. Има ли някакво вещество в тези разсъждения?

Всичко, защото трябва да поеме [/ б] на много фактори (дъмпинг фактор, ...) Също така, indactive натоварване, като не е чист indactor ... Така че най-доброто което може да направите, е да първоначално оценка стойности и след това като се използва формата осцилоскоп проверка на импулси (и изключване) с няколко малко по-различни комбинации от компактдискове и акредитиви.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back