Деградация на НС в PSS pnoise симулации за LNA

A

Alex_IC

Guest
Здрасти!
Опитвам се да симулира НФ за LNA срещу въвеждане на RF мощност (PRF) за определен Freq.Моят PSS pnoise е:

PSS фонд = 1G вреди = 20 = errpreset консервативен метод = gear2only поясняват = статут

pnoise sweeptype = абсолютна проекта = 1G LIN = 50 maxsideband = 10 oprobe = РОКТ1 iprobe = PORT0 refsideband = 0 = поясняват статут

Имам НУ на 80 db дори при много малки PRF.В LNA е наред, то е ЕТ НУ от 3 децибела.

Ако само задам на проекта = 1.1G в моята pnoise, аз имам право НУ срещу PRF за 3 db PRF с малки и по-високи при по-висока PRF.

Но това, което е най-точната причина НУ 1 GHz влоши толкова много с PSS pnoise симулация ...?

Alex_IC написа:

Здрасти!

Опитвам се да симулира НФ за LNA срещу въвеждане на RF мощност (PRF) за определен Freq.
Моят PSS pnoise е:

PSS фонд = 1G вреди = 20 = errpreset консервативен метод = gear2only поясняват = статут

pnoise sweeptype = абсолютна проекта = 1G LIN = 50 maxsideband = 10 oprobe = РОКТ1 iprobe = PORT0 refsideband = 0 = поясняват статут

Имам НУ на 80 db дори при много малки PRF.
В LNA е наред, то е ЕТ НУ от 3 децибела.

Ако само задам на проекта = 1.1G в моята pnoise, аз имам право НУ срещу PRF за 3 db PRF с малки и по-високи при по-висока PRF.

Но това, което е най-точната причина НУ 1 GHz влоши толкова много с PSS pnoise симулация ...?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back