Дебелина на PCB обшивка

J

jayleung

Guest
Здравейте, имам общ въпрос за производителя на PCB. FAB къща ми каза, че когато използвате 1/2OZ медно фолио (0,7 млн.) на външния слой, след обшивка допълнителни мед за PTH, тя отива за 2.2mil. Вярно ли е? Какви са минималната дебелина за обшивка на мед? Има ли зависи от дебелината на ПТХ мед? Благодаря.

Когато ние за PCBs, стандарт, ние използваме, е 0.5oz външен медно покритие до 1,0 унции мед минимум. Това изглежда да бъде добра за повечето приложения. Ако се мъчим големи течения около, може да искате да се увеличи крайния дебелина мед. Аз никога не пита какви са техните минимални обшивка мед. Предполагам, че те биха могли да се прикрият всички следи, преди приготвянето на Thru дупки. Това би депозит мед в дупките, но оставете повърхността следи първоначалната дебелина. Аз, че допълнителните разходи ще бъдат ангажирани. Аз намирам, че нейните най-добре просто да им кажа какво е трябвало да се харесват и да им определи най-добрия метод за това как да стигнем до там крайния продукт. Spec минималния и максималния мед, дебелина на външните слоеве и да ги тревожи за процесите, необходими, за да го постигне. Същото важи и за импеданс. Дадохме се опитва да спец. подходящи диелектрици и следа ширини. Преди започване на дизайна, ние молим stackup от PCB FAB магазин за импеданси и слоеве, искаме. Тогава ние просто дизайн за това.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back