Двупосочен MOS ключ - 3А

G

gorkin

Guest
Здравейте братя! Имам нужда едно устройство справка, един двупосочен MOS ключ за контрол на зарядното устройство в GR64 модул (SonyEricsson GSM / GPRS модул). Този модул е една сила вход / изход (батерия ПИН) за захранване (същия ПИН ток и източник) на имам нужда го изключите за изключване на модула (в някои случаи е необходимо изключете захранващия кабел от модул). Някой знае ли едно устройство за тази кандидатура? Благодаря много, Gorkin

Предполагам, че можете да използвате допълнителни транзистори серийно свързани с диоди, свързани в паралел. Всеки един от тях ще се справят с една посока на тока. Недостатъкът е голям спад на напрежението = Vdrop_ON + Vdrop_Diode. Или един транзистор свързан в изхода на диод мост токоизправител на Vdrop = Vdrop_ON + 2 * Vdrop_Diode. Или може да бъде можете да намерите Solid за състоянието на релето с необходимите характеристики или друг пример: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096

Здравейте, аз съм нужда двупосочен MOS SWITCH ... В няколко думи: В моя applcation, един GSM модул за управление на зареждане на батерията, батерията е свързан в една специфична щифт в GSM модул, когато отговаря на ток в една посока, когато в изпълнение на ток в противоречие посока .. . за нулиране, имам нужда от изключете този ПИН ... но не мога да намеря едно решение с конвенционалните swicth MOS. Не мога използвайте разтвора, споменати от Артьом брат, защото напрежението DOP на диод ще доведе до грешка в батерия модул за управление на ... Благодаря, Gorkin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back