Дали Hspice работи с VISTA?

A

amiralib

Guest
Здравейте не мога да използвам Hspice 2007.03 с Windows Vista! какво мога да направя? някой да има същия проблем? отношение на

Опитайте се да ги инсталирате, като използвате режим на съвместимост XP. Имах проблеми с много други инструменти (Orcad, Protel и т.н.), не е съвместим с Vista, и след като ги инсталирате с конкретен режим, те сега работят правилно.

Как мога да инсталирам ги използвате режим на съвместимост XP? може ли да обясни по-?

благодарение инсталирали този WINXP режим .... Hspiceu Z работи .... но Avanwaves не ..... е друго решение?

Предполагам, че някои други програми може да се направи симулация hspice rusults! възможно ли е?

Опитайте следното: отворете папката HSPICE_version / BIN, щракнете с десния бутон върху hspui.exe и изберете Properties. В раздела за съвместимост, съгласно Privilege Level, кликнете върху "Стартирай тази програма като администратор" квадратчето. Повторете процеса за awaves.exe. След като направих това, той работи за мен. (Разбира се, аз трябва да кажа "Allow", за да "Неидентифицирана програма иска достъп до вашия компютър" предупредително съобщение всеки път, когато стартирате hspui.exe).

Имам нужда да се изчисли каква е границата на съчетаването на плътност Vs RAM памет?

Здравейте на всички аз правя нещо, което да инсталирате hspice под Vista и работи Hspice на 1-ва инсталирате Vista 2-ри Промяна на environmetal променливи 3-та инсталирате hspice на друг компютър работи под XP среда, 4-ти копие на бин директория от XP машина и да го поставите в Vista 5 - работа опитате това и ми кажи

Изглежда, че този въпрос е свързан с новата функция на UAC на Vista.

Здравей hesham_gaber, тя работи!! страхотно!!

Здравейте на всички ... аз също се нуждаят от помощ! аз просто инсталирате hspice Ver: A-2008.03 и инсталиране на лаптоп с Vista OS .. hspui работата, но avanwaves не .. аз не знам как да я накара да работи!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back