M
mousevn
Guest
Здравейте всички! Аз съм просто планира да продаде компютърна мишка с нова функция на пазара в САЩ. Никога не съм ръководят бизнеса си, преди да. 1 - аз ли се нуждаят от някакъв вид лиценз за продажба на мишката в САЩ? Къде мога да я получа? Мога ли да го получите от някои компании, които вече са продадени PC мишка, като Dell, HP и др. Колко струва лиценз, като тези разходи? 2 - Мисля, че аз ще се свие някои китайски производител, за да го направи, и се свържете с големия търговец на дребно, за да го продаде за мен. С прости думи, аз се опитвам да се превърне в среда между големия търговец на дребно и на едро, че това, което търговецът на дребно се направи, за да мен, аз правя същото на производителя с малка разлика, за да се възползват. Търговец на дребно ще ми плащат и заплати на производителя от тези пари. Той ще намали парите, които трябва да инвестират. Ето какво си мисля, че е възможно? Какво друго можех да направя? И знаете ли някакви съвети за мен? Аз съм просто един начинаещ в бизнес Поздрави