ДАБ ADC ДИЗАЙН ПОТОЦИ

K

KKramer2000

Guest
HAI ВСИЧКИ, някой може да ми кажете за ДАБ ADC ДИЗАЙН поток.I HAVE SEEN ПРИМЕР за контрол логика единица в ДАБ през Tanner но съединение е твърде сложни, за да използвате вградена схематични (пълно обичай).Аз арго намерят други ckt в ttech статията като хора не показват пълния ckt.Вярно ли е, ако приемем, че логиката е единица синтезира от предния край инструмент като Synopsys
др ...

Ако знаете точно метода, можете да го проектираме лесно използване на пълно работно обичай метод.

1.Резюме модел в Matlab когато поставите несъвършенства и прогнозни резултати.

2.Verilog и VHDL модел на цифровата

3.VHDL-AMS или Verilog-A модел за аналогово

4.Синтез за да получите gatelevel Verilog и VHDL

5.Схематична проектиране на аналогови

6.Смесен проверка

7.Аналогов оформление

8.Място & развратник на цифроватаТова е един много родови поток използван предимно за по-сложни смесени схеми.В миналото съм виждал ДАБ дизайн само на схематични транзистор ниво.Бих предпочел да прескочите 4 и 8, тъй като на инструмент за разходите и уменията за тях се намират в много различна степен.

TQ ...Това е много полезно, но да намеря, че да проектират ДАБ Logic ЕДИНИЦА не stright напред ...примера Tanner изглежда невъзможно да се постигне пълна обичай flow.do U знаете някакъв начин да го използва изцяло дизайна потребителски поток само за логика unit.Most книга DONT включват ckt .. който пъзел мен ... PLS съвети ...

Трябва да firt отнесе към някои ADC книга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back