Горещи nwells

G

ginggang100

Guest
Здрасти
Аз правя моята първа оформление всякога.Тя е на 5-битов Pmos текущата КПР.Сега получават само една грешка в моя Демократична република Конго и, че е горещо nwells, транзистори, които са в сила, са тези, които се използват за ключове.Знам, че това е така, защото има субстрат не е свързан с vdd или на източника, но какво мога да разбера е как да ги свържете.Когато сложих на транзистор се кликне, че основата трябва да бъдат свързани.Имам приложени снимки на ключове в въпрос.Кой да е помагам на всички ще бъде страхотно.

Много благодаря K
Съжаляваме, но вие трябва вход, за да видите тази закрепване

(Аз не искам да проверите оформлението си. Изпращане на схеми биха били по-полезни).

Ако имате Pmos транзистори в паралел, можете да ги слагат в една и съща N-добре, и се свързва с VDD.

Ако имате Pmos транзистори в серията, можете даги слагат в една и съща N-добре, и се свързва с VDD.
В този случай индивидуалните Pmos ще са малко по-различен превключване на нивата.

или да им предоставят своите индивидуални (отделно) N-кладенци, и да се свържете всяка N-добре да си източник (най-висок за VDD, разбира се).
Това нужди (много) по-голяма площ, но отделните нива смяна са по-равни.
Последният метод обикновено е необходимо само за много точни аналогови решения.

здрасти
виждате, когато ти казвам "ги слагат в една и съща N-добре" Аз съм littie confussed от това да е нов за това и всички искаш да кажеш едно място rectange на pplus и място на транзистори в началото и свържете nwell да Vdd?Мисля, че съм недоразумение някои неща.За съжаление за това, че малко бавно.

благодаря к

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back