Горен въпрос

G

Guest

Guest
Аз правя нещо за капаче.
Аз имам един въпрос за бъг като картина.
Как мога да изчистите бъг.
Благодаря.Added след 8 минути:Това е снимка.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

преди всичко, да се намали размера на изображението.2.5 MB не е acceptabe за проста JPEG

Това е снимка
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Аз не мисля, че този бъг е проблем ... твърде малки, за да предизвика някакви проблеми мисля.

Аз правя нещо около 14 бита DAC.
Това е нещо, което да контролира текущата клетка.
Това ще доведе до текущата връх.

Защо Ур обременено от тези проблеми?

Аз все още се види, че този бъг е абсолютно незначително.Вие никога не могат да получат 100% бъг без вериги мисля.Ако използвате този за контрол на източник на ток или нещо такова, аз не мисля, че ще се въведе един проблем, това е много малък в сравнение с изходното ниво.

Моят съвет е опитайте да използвате тази верига на мястото си и да видим ефекта на тези проблеми.

Надявам се това да е полезно

Това капаче контрол текущата клетка.
Ако CLK frquency е висока, на ток ще се различават с капаче.
Сегашната такса като ток.
Как мога да измерва?
Благодаря.

йени написа:

Това капаче контрол текущата клетка.

Ако CLK frquency е висока, на ток ще се различават с капаче.

Сегашната такса като ток.

Как мога да измерва?

Благодаря.

Здрасти ...
Ypu може да намали напрежението проблеми с помощта на големи кондензатори.Този бъг, че сте opserving винаги ще бъде там аз случай, че е така, защото на връзката между порта и канализационна тръба.За да се намали неговия ефект можете да добавите много голям кондензатор на изхода, но това ще си ефекти и забавяне на склона.

Надявам се това да помогне
Nitu

Nitu написа:

Здрасти ...

Ypu може да намали напрежението проблеми с помощта на големи кондензатори.
Този бъг, че сте opserving винаги ще бъде там аз случай, че е така, защото на връзката между порта и канализационна тръба.
За да се намали неговия ефект можете да добавите много голям кондензатор на изхода, но това ще си ефекти и забавяне на склона.Надявам се това да помогне

Nitu

Ако използвате логиката за контрол на ток.По-добре се използва източник на ток, като продукция.По-скоро, отколкото просто CMOS инвертор.И мисля, че трябва да помогне!

Обикновено бъг не може да премахнете напълно.Можете да мислите за уреждане време на аналогови схеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back