Големи възможности Инженеринг £ £ £ £

P

powerslough

Guest
Ако има някой там търсят договор или роля Перм Инженеринг включително: Аналогов Проектиране, Оформление проверка, Digital, ASIC и т.н. Моля, PM мен!

Здравейте, Моето име е Радж от Хайдерабад, India.I току-що завършили диплома за следдипломна оформление IC инженерство от Университета на Калифорния с добро познаване на оформление [VirtuosoXL] Място и Route [Enocunter], проверка [Calibre, Assura], Crosstalk [ Селтик]. завърших магистър (електроника) през март 2006 година.

здравей powerlough Търся работа в областта на дигитален дизайн .. аз имам Годен в предната и задната част и в момента в Европа .. моля да ме уведомите, ако има някои позиции за мен .. Суреш

Здравейте, Бихте ли ми мнение на информация, както и моля??

Имам PM вас, но не отговори ???????/

Здравейте, аз съм Съжалявам, че е взел ми толкова дълго време да отговори, но не съм бил на работа поради болест. В момента, моите клиенти не са готови да спонсорират всеки, който се нуждае от разрешение за работа / виза. Ако сте в състояние да работят във Великобритания или Европа може да ви моля, изпратете ми PM и мога да организира, за да ми изпратите CV. Много Благодаря.

Какво става, ако някой има виза за обучение в Европа може да се започне работа и след това да разрешително за работа след това ще бъде толкова лесно

Здравейте господине, това е anup, аз HV завършен ми напреднали диплома следдипломно в дизайна VLSI, аз имам задълбочени познания за ритъм дизайн околната среда (пълен поток).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back