В РЕАЛНО ВРЕМЕ Java SimpleRTJ и други виртуални машини

E

eltonjohn

Guest
Съм се играе с SimpleRtj http://www.rtjcom.com/home.html , това е нещо хубаво концепция .. Сделката е да prelink Java приложения (класове), след това те са изтеглени да бъде изпълнена много по-бързо от Java машина. Има ли някой използва тази концепция .. Току-що е пристанище на Java машината с 51 използване Кайл. Опитвам се да видите как Мога ли да използвам банковата модела с няколко програми на Java ..! Аз не съм гуру Java. Аз съм го изучават от C източници като отида! (Странно Хейн?) Философията на Java е "преносимост" пиша веднъж тичам много, това означава, че програмата следва да бъдат в състояние да работи на компютър и на мобилен телефон от това отношение, това е интересно, но наистина да се случи, много трябва да да се направи .. Но може би точно тук, можем да започнем discution JAVA група!

Добре момчета, аз не се отказвайте Damm за спечелване на някои точки .. Важното е, че тя изглежда, отколкото в нашия квартал никой не се интересува от Java за вградени приложения .. има много неща, за да обсъдят. много съвети. Java е чудесен подход за вградени приложения .. Има ли някой там, желаещи да говорят за това??

Аз съм се интересуват в Java за вградени системи. Като връзка, която сте предоставили казва, Java може да отнеме ролята на RTOS така, вместо да се налага: UC + RTOS + ПРИЛОЖЕНИЕ = вградена система може да се наложи: UC + JVM + Java Application = вградена система В момента ме интересува в друга комбинация, използвайки специфични UCS, оборудвани с JVM в хардуера, като picoJava II "Сън", който е на Java като машинен код. В момента аз се опитвам да разследва следните целеви архитектура: Java UC + Java Application = вградена система ще поддържаме връзка!

Сега има JOP в http://www.jopdesign.com/index.jsp в реално време Java Processor, които могат да бъдат приложени на FPGA (източници могат да бъдат изтеглени от там също има дори TCP / IP стека) На този сайт ще намерите няколко много хубаво документи относно начина на прилагане на Java в реално време процесор

Аз може да помогне или да отговори на въпроси по този Java неща RT (на JOP), като разработи JOP 8)

Уау!! Самият г-н Shoeberl .. каква приятна изненада! .. какво е хубаво място, това е. .. Ами за момента Свалих всички 10 книжа. и аз ще прекарат целия уикенд ги четат .. Мисля, че ви свърши чудесна работа Това е голяма изненада .. Поздравления за 5 години на добра работа, извършена! Продължавайте в същия дух ..!

Уважаеми eltonjohn, как си? : Намигване: може да ви моля споделете с нас как да пренесете Java машината до 51 помощта ке * Ще. благодаря ти така или иначе, за огън в Wire: SM2:

Дали JAVA наистина достоен да се прегледайте, че болката? Хората, които се застъпват за Java за вградени приложения често говорим за ползите на глас .. сигурност, няма нужда за OS .. Боклукчията (ако решите да реализирате това и преносимостта) .. Ами на преносимостта не е толкова просто. Както и да е това същите хора никога не говорим за ужасно бавен PERFPRMANCE на Java Virtual МАШИНИ .. то може да бъде толкова бавно, тъй като 20 пъти по-малко от родния код .. Бих искал да видите повече discutions на компромис на тези техники .. I'was implemnting Java Virtual Machine на процесора 51 .. най-50MHz един 100 MHz .. Но Java машина отнема голяма част на Espace и е 20 пъти пъти по-бавно ми 100 MHz CPU става 5 MHz машина .. Браво! Какво мога да получа? В RETURN .. Препълнена чип! Така че аз си казах .. по дяволите с всичко това и в крайна сметка поставяне на BASIC интерпретатор като BYWATER .. Така че въпросът ми е Защо trrough ВСИЧКИ, че болката от Преобразуване в BYTECODES .. Да не ми дава, че бик на преносимост .. всички javamachines не прилагат същите класове така или иначе .. и повече неща се добавят през цялото време .. Сега слънцето е прилагане на нови bycodes с прекъсва .. момче-бавно и по-бавно .. Може би е време да се върнем на C и добро всички OS .. Това наистина работи!

Елтън ще имам нужда от действително се опитват някои код преди да Ви даде някои причини, защо Java трябва да се използва. Бих го признателни, ако бихте могли да хвърлят известна светлина върху методите, които сте използвали, за да заредите клас файл (бин) в 8051 RAM или ROM. -CZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back