Вярно или невярно.

E

ednan

Guest
Времето Plz кажа, че това е вярно или невярно ....

(I) А затворен - система за контрол линия е обикновено по-точни от една отворена система линия.
(II) Обратна връзка понякога се използва за подобряване на sestivity на система за контрол, ...
(III) Ако една отворена система линия е нестабилна след прилагане на обратна връзка, винаги ще се подобри неговата стабилност.
(IV) Обратна връзка може да incease печалбата на системата в един честотен диапазон, но намаление в друга.
(V) нелинейни елементи са понякога преднамерено към система за контрол, за подобряване на нейната ефективност.
(VI) Дискретни данни система за контрол, са по-чувствителни към шума, поради характера на своите сигнали.

ednan,
Аз съм се предположи, че когато се използва терминът "Обратна връзка", която означава "отрицателната обратна връзка".С това се има предвид:
Аз вярно
II Фалшиви отрицателната обратна връзка винаги намалява чувствителността.
III Фалшиви Все пак, добре проектирани обезщетение мрежи може да позволи на отрицателната обратна връзка за стабилизиране на системата, която е нестабилна, без отрицателната обратна връзка.
IV вярно
V вярно Например, може да попречи на ограничителя на насищане на електрониката.
VI неверни.Дискретни данни (Digital) системи имат висок имунитет шум.
С уважение,
Крал

(I) А затворен - система за контрол линия е обикновено по-точни от една отворена система линия.

TRUE

(II) Обратна връзка понякога се използва за подобряване на sestivity на система за контрол, ...
TRUE

(III) Ако една отворена система линия е нестабилна след прилагане на обратна връзка, винаги ще се подобри неговата стабилност.
FALSE

(IV) Обратна връзка може да incease печалбата на системата в един честотен диапазон, но намаление в друга.

FALSE

(V) нелинейни елементи са понякога преднамерено към система за контрол, за подобряване на нейната ефективност.

TRUE
(VI) Дискретни данни система за контрол, са по-чувствителни към шума, поради характера на своите сигнали.

Не знам НАСТОЯЩИЯ

reza17 е правилно .....за (VI), че е невярна ....

reza17,

ednan написа:(IV) Обратна връзка може да incease печалбата на системата в един честотен диапазон, но намаление в друга.

KMoffett написа:

reza17,ednan написа:(IV) Обратна връзка може да incease печалбата на системата в един честотен диапазон, но намаление в друга.

KMoffett имаш точка там .....АЗ didnt забележите, че ....Аз също се съгласявате, че обратна връзка може да предизвика промяна в Честотен печалба WRT ...

KMOFFET вие имате право точка.Съгласен съм с Rezza.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back