Въпрос Newbie micocontroller

R

rrrrr12345

Guest
Защо хората обикновено използват микро-контролери за проектиране на моторни свързани с дизайн, по-скоро, отколкото FPGA?

Те имат смисъл в малък мащаб. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 41 секунди: [/ цветен] [/ размер] Plus, първоначалната инвестиция е ниска в сравнение с FPGA

програмирането е много по-лесно в микро-контролер, отколкото в случая на FPGA ... на програмирането може да се направи веднага .....

тези мотори не се нуждае от сложно програмиране и те не се нуждаят от много, много бързи стъпки, така микроконтролери са евтини и лесни за програма решение

MCU е лесен за използване и обикновено по-лесен пакет от FPGA. FPGA обикновено имат BGA пакет photonix

Благодаря за отговорите вида, които помогнаха ме разберете повече. Между другото, Какво означава пакет BGA? R

[Цитат = rrrrr12345] Благодаря за отговорите вида, които помогнаха ме разберете повече. Между другото, Какво означава пакет BGA? R [/ цитат] Array Ball Grid =)

Може ли някой да ми каже разликата между FPGA и BGA ...... къде и за какво се използват BGA ......

BGA е един вид на пакет IC. FPGA е един вид IC.

Това е по-добре дебъгване UC-скоро, отколкото FPGA. Независимо от това, контролиране на мотори не е много трудно: не сложен алгоритъм, просто стъпки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back