Въпрос към LDO

A

Analog_starter

Guest
Здравейте всички,

Имам някои въпроси относно LDO и bandgap за него.
Защо там винаги е добавена голям капацитет между bandgap продукция (Vbg)
и gnd?
И за какво ниво LDO изход текущата тя трябва да се нуждаят от сегашната граница съединение?
Благодарности.

С най-добри пожелания
Analog_starter

1.За нисък шум
2.За голям ток (300 mA или повече)

Analog_starter написа:

Здравейте всички,Имам някои въпроси относно LDO и bandgap за него.

Защо там винаги е добавена голям капацитет между bandgap продукция (Vbg)

и gnd?

И за какво ниво LDO изход текущата тя трябва да се нуждаят от сегашната граница съединение?

Благодарности.С най-добри пожелания

Analog_starter

В кондензатор пуснати в Vbg е да се намали шума и вълничка.При висока скорост съединение този кондензатор ще намали времето за възстановяване.

Друг по-важно съображение е пристрастие stabilization.you да simu AC анализират

текущия лимит схема за активиране ниво трябва да бъде функция на властта разсейване в прохода transiistor на ldo

за голям капацитет!
Вие можете да отнесе тази книга!
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

моля определяне товар

ОСП е да осигури ниски freq поле за филтриране на шум, и да намалят времето за stablizing продукция.
но някой може да обясни: с ниска freq представи, как да се поддържа стабилно? когато DC AC simulaition, ние винаги се инжектират AC сигнал от vref точка, и да видим на AC отговор на обратната връзка с пътя (средата на две обратна резистори). тогава по пътя на сигнала, добавената капачка с въвеждането на ниски freq полюс, мисля, че това ще предизвика instable.

Въпреки това, големите капачка ще въведе нисък freq полюс, и да намали hase маржът на ОТА.

Вие можете да референтен документ

За да се намали високото Fre разчесвам и стабилизиране на AC операция

Предимно използват, за да stablize на LDO

1.stablize на електрическа верига.
2.потулвам товара преходно.
3.кратък от AC разчесвам към земната повърхност.

Здравейте всички,

Мисля, че има неразбиране на ОСП за bandgap продукция.
Капачка на bandgap продукция е само за употреба bandgap цели.Няма нищо не се справят с LDO.В bandgap изход се свързва с LDO-съм въвеждане на грешка усилвател и съпротивителни делач изход ще свърже обратно до съм въвеждане на грешка усилвател и допълва LDO операция.В затворен цикъл път не се справят с-съм входа на усилвателя грешка като го-вход JUST осигурява стабилна препратка.Нещо не е в цикъл няма да допринесе за стабилност безпокойство.Така че, PLS ясно мнението си, че това капаче няма да предизвика проблем стабилност в LDO.

ОК, капачката е само за bandgap.Тя създава поле в bandgap трансфер крива и зависи от размера, тя образува ниска мине филтър с мощност импеданс за да се спре висока честота шум и AC двойки да VSS когато има AC източник висока от честотната лента.Нищо повече.PPL винаги използвайте капачка за стабилизиране sth особено изхода или настояща огледало.Тя е просто навик и ЗОП може произволно добави капачката стойност в зависимост от разположението на зоната.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back