Въпрос за RHS на уравненията на Максуел

S

sundaram

Guest
В RHS на уравненията на Максуел, ние имаме променливи, като D и Б. За свеждане до минимум на на броя на променливите, ние използваме съставните уравнение, като D = εE и B = μH. Затова ние не се директно напишете E и H има в уравненията на Максуел, вместо на тях поотделно се посочва в тези съставни уравнения ...? любезно ми отговор ..

В линейни материали, поляризация плътност (в Coulombs на квадратен метър) и плътност на намагнитване (в ампери на метър), са дадени чрез: и области са свързани и с:, където, както χe е електрическата чувствителност на материала, χm магнитното податливостта на материала, е електрическата проницаемост на материала, и μ е магнитната проницаемост на материала (Това всъщност може да се разшири, за да се справя с нелинейни материали, както и чрез вземане на ε и μ зависят от силата областта [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 2 минути: [/ цветен] [/ размер] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell% 27s_equations го проверите

но мисля, че ф не съм написал уравненията в отговор ... ф АД биха могли да им даде ...?

[Цитат = Съндърам] В RHS на уравненията на Максуел, ние имаме променливи, като D и Б. За свеждане до минимум на на броя на променливите, ние използваме съставните уравнение, като D = εE и B = μH. Затова ние не се директно напишете E и H има в уравненията на Максуел, вместо на тях поотделно се посочва в тези съставни уравнения ...? любезно ми отговор .. [/ цитат] Ами истинската причина е, че ние не знам какво е носител, ние работим в! Например, да вземем един от уравнението на Максуел: Del X (H) = (Dow (D) / Dow (т)) + J, където J представляват течения, като източник на ток, наноси и др. Curret който се добавя за последователност! Сега, ако искаш да замени D от εE, след това Dow (D) / Dow (T) = ε * (надолу (E) / надолу (т)) + E * Dow (ε) / Dow (т). Ние пишем по този начин, защото ние не мога да поеме ε остава постоянна с течение на времето .. Това е вълната в една среда, по едно и също време може да премине в друг носител по друго време .. Така че ние не трябва да пишете директно така! Надявам се отговорът ще се запазят, отговарящи за вас .. Ако не, тогава да ме питат още ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back