Въпрос за Dual Изходна DC / DC

R

rukm

Guest
Здравейте всички,

Имам съмнения относно текущото производство на стоки с двойна DC / DC преобразуватели.Аз съм за поставяне на дейташитове Dual изход преобразувател (48 V до 3.3V и 5V).

1.При позоваване на дейташитове (което имам приложен), на изхода в текущата страница 2 спецификацията разказва 0A-10A максимум.Дали тази стойност се посочи, че всеки изход е в състояние да предоставят 10A макс или е дадено за цялата конвертор като такива?

2.Също изходната мощност от 60W.Това означава ли, че всяка продукция (5V и 3.3V съответно) е в състояние от 60 W, или стойността на имота е дадена forthe целия конвертор като такива?

Моля, някой може да се изясни това възможно най-скоро?

С уважение,
Rukmani

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

Също така, без да знаят дейташитове, някои точки могат да бъдат посочени много ясно:
1.Power рейтинг винаги се дава за сумата от индивидуалните резултати
2.Текущ рейтинг за преобразувател с различни изходни напрежения трябва да са дадени поотделно
3.Освен максимално текущата за всеки изход,
както и минимално натоварване сегашната може да бъде посочено, че е необходимо да се запази производството на Регламент

Здравейте Iouri и FvM,

Съжалявам, че не е в състояние да придават дейташитове вчера.Аз съм същата, свързани с тази поща.

Благодаря много,
Rukmani
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

В дейташитове изяснява въпросите Ви, въпреки че спецификацията е дадено в somehwhat необичаен начин и могат да бъдат ясно ми мнение.

shows the type of power limitation.

Термичните Derating криви
показва типа на властта ограничение.

a maximum current of 10 A for each output.

Ти наистина максимална изходна мощност от 60 W (без възможност топлинна derating) като сума от двата изхода и
максимална сегашната от 10 А за всяка продукция.Последният може да се постигне само с по-ниско натоварване в друга продукция.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back