Въпрос за Cadence .. необходимата спешна помощ.

Y

yonzzan

Guest
Как да намерим параметрите на модела на определен комплект за дизайн в каданс? Например, какви команди или менюта трябва да избера, за да намерят параметрите на модела на TSMC 0,18 комплект Micron Technology дизайн? Благодаря за вашата помощ YJ

Можете да видите пътя на файла модел в ADE среда. Отворете ADE от CIW ==) настройка ==) Модел библиотеки, след като knw пътя, можете да отидете на Unix или Linux среда и да видите файла.

[Цитат = kumard35b] Можете да видите пътя на файла модел в околната среда ADE. Отворете ADE от CIW ==) настройка ==) Модел библиотеки веднъж knw на пътя, можете да отидете на Unix или Linux среда и да видите файла. [/ Цитат], когато влизат Модел библиотека Setup прозорец, можете да изберете файла на модела, и щракнете върху Редактиране на файл, за да проверите този файл.

Аз не разбирам какво означават тези кодове. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 32 минути: [/ цветен] [/ размер]
29_1171426452.jpg

тези съобщения показват модел файл и използва mm018.scs ъгъл е моделът файл и раздел = ТТ е определен участък, можете да погледнете в този файл чрез го редактирате

Още един въпрос ... Как мога да разбера Lambda една UCox ... Plz да ме уведомите .... [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 6 минути: [/ цветен] [/ размер] Хей Gingerjiang [цитат = gingerjiang] тези съобщения показват модел файл и използва mm018.scs ъгъл е моделът файл, и раздел = TT е определен участък, можете да погледнете в този файл чрез редактирате [/ цитат] прозорец на екрана, аз афиш яви, като го editting, както вие казахте. Точно аз не знам как мога да погледна в файловете. Plz, отговори на въпроса ми Благодаря

в каданс моята версия (5.1.4.1), гледам в модела файл чрез File Edit бутона, но ви каданс издание се различава от моето, така че аз не знам, ако вашият има инструкция този бутон или меню, това е без значение, обаче, можете да получите достъп до / opt/local/cadence/design_kits/TSMC/tsmc018/models и VI mm018.scs за ламбда, Кокс ..., можете да получите отговори от модела файл, пряко или косвено късмет

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back