Въпрос за захранване на рампата ..

S

suria3

Guest
Здравейте момчета, аз съм проектирал водача LVDS с 3.3V захранване. Използвал съм на 1.8V транзистори в драйвера дизайн да помогне в напрежение ограничение височина и глоба работа. Сега, аз имам проблем с моя дизайн, когато рампата до захранването от 0V до 3.3V с време на нарастване от 10ns. От преходно симулация забелязах, че аз съм се напрежението въпрос разбивка от някои от транзистори, които надвишават 1.98V. Моят въпрос тук е, че имам нужда да се тревожи по този въпрос транзистор разбивка поради рампата, или е нормално да има тази почивка надолу, докато ескалирайки до захранващото напрежение. Моля, обяснете. Благодаря, Suria.

10 НЧ е твърде бързо. Консултирайте се с не по-малко от 1us рампа. Например почти чип капацитет доставка 10uF, времето на нарастване 1us да 3V, така requered ток I = C (DU / DT) = 30A твърде много. Наистина рампа по-бавно, отколкото 1us.

[Цитат = DenisMark] 10 NS е твърде бързо. Консултирайте се с не по-малко от 1us рампа. Например почти чип капацитет доставка 10uF, времето на нарастване 1us да 3V, така requered ток I = C (DU / DT) = 30A твърде много. Наистина рампа по-бавно, отколкото 1us. [/ Цитат] Денис, 10ns Тъй като е много бързо, направих се кандидатира за 10us и все още имам разбивка въпрос. След това го стартирате в 100us рампа и разпределението не е нищо повече. Така че, бих искал да знам, е 100us е твърде бавен на ескалирайки, ние знаем, че на външен филтър захранване ще имат шапки на 10uf и плюс, което ще забави инициализация захранване. Благодаря, Suria

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back