Въпрос Сгъната дизайн cascode opamp

S

suria3

Guest
Здравейте момчета, имам проектиран вход NMOS сгънати opamp cascode да се получи добър PSRR с открито наддаване на веригата от 70db. Сега, когато мярка PSRR на този opamp в конфигурацията на единство печалба, аз съм се PSRR-трийсет и осем милиона db. Това е, тъй като в конфигурация единство печалба, когато инжектирате DC на 1.2V на входа, изхода се показва 1.197V, което означава, сгънати cascode имат ограничен обсег изход. Така, че има смисъл, че PSRR е ниска поради намалени отворен цикъл, напълняване. Когато кандидатствах opamp CMFB в една верига, на входа на opamp както 1.2V. Така че, въпросът ми е, в този момент, мога да кажа, че ми сгънати cascode opamp имат добър PSRR поради отворен контур наддаване не се разгражда. Казвам това, защото в единство конфигурация, когато аз понижава постоянно напрежение 0.95V при вход, изход също показват 0.95V и PSRR е шейсет и осем милиардаdb. Благодаря, Suria

моля, моля да публикувате снимка на вашия дизайн. Стана така, имам една теза, с много части, от които се започне една включва проектиране сгънати cascode с подобни характеристики, но не мога да да го да работи правилно. Работил съм на всички други етапи, но някак си ми сгънати cascode дава много, много ниска печалба. Благодаря много предварително.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back