S
shimbo
Guest
В момента използвате PIC18F4550 да прости Вендинг Машина верига.Просто, за да са различни, вместо да използват законопроекта validations ние ще използват интелигентни карти технологии като начин на плащане.Купихме си ACR120U.Тук е връзката http://www.acs.com.hk/acr120-sdk.php Това устройство е добро за персонални компютри, но ние все още не съм опитвал да го използвате с microcontroller.Направихме някои данни смъркане на ACR120U, за нас, за да работите с устройството, използвайки суров бита.
Моят въпрос е може ли да използвате PIC18F4550 да използва ACR120U?Предаването е обратното,
като отива до ACR120U и отиваме в PIC.
Четох някои пост PIC18, че не може да бъде в състояние да бъде домакин USB устройства.То може да бъде направено само чрез MAX3421E.
Всеки, който може да ни даде някои съвети, аз ви благодаря предварително.Това е за нашата теза да бъде представена преди месец март.
Моят въпрос е може ли да използвате PIC18F4550 да използва ACR120U?Предаването е обратното,
като отива до ACR120U и отиваме в PIC.
Четох някои пост PIC18, че не може да бъде в състояние да бъде домакин USB устройства.То може да бъде направено само чрез MAX3421E.
Всеки, който може да ни даде някои съвети, аз ви благодаря предварително.Това е за нашата теза да бъде представена преди месец март.