Въпрос: Мога ли да използвам PIC18F4550 за експлоатация на USB устройство?

S

shimbo

Guest
В момента използвате PIC18F4550 да прости Вендинг Машина верига.Просто, за да са различни, вместо да използват законопроекта validations ние ще използват интелигентни карти технологии като начин на плащане.Купихме си ACR120U.Тук е връзката http://www.acs.com.hk/acr120-sdk.php Това устройство е добро за персонални компютри, но ние все още не съм опитвал да го използвате с microcontroller.Направихме някои данни смъркане на ACR120U, за нас, за да работите с устройството, използвайки суров бита.

Моят въпрос е може ли да използвате PIC18F4550 да използва ACR120U?Предаването е обратното,
като отива до ACR120U и отиваме в PIC.

Четох някои пост PIC18, че не може да бъде в състояние да бъде домакин USB устройства.То може да бъде направено само чрез MAX3421E.

Всеки, който може да ни даде някои съвети, аз ви благодаря предварително.Това е за нашата теза да бъде представена преди месец март.

PIC18F4550 не може, но MAX3421 и богат избор на стоки с двойна роля USB контролери, способни да направя.Но има значително софтуер режийни.Чудя се защо не използвате ACR120 със сериен интерфейс, който е на разположение, както добре.

Разбирам.Хмм така че наистина трябва да си купя един USB хост контролер.FvM Можете ли да ми дадете съвет за това, което USB хост контролер трябва да си купя, който е лесен за използване и може лесно да се намерят.Аз
съм от Филипините и аз не можем да намерим магазин, който е MAX3421E.Друг въпрос,
не сме все още трябва да се изгори на програма в MAX3421E с горелка като PIC?Съжалявам, че съм Noob в този вид неща и съм наистина искат да научат нещо за този проект.

Благодаря ви FvM.

Може би си струва да се търси по-PIC24 който ще бъде до голяма степен код, съвместими със съществуващите PIC18 фърмуер?

Iain.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back