Възможно ли е да се направи модулация FSK с модулатори интелигентност?

7

7rots51

Guest
Възможно ли е да се направи модулация FSK с модулатори интелигентност?

Имате ли PDF, връзка връзки ап бележка? Имам нужда от данни и информация

Можете да направите МСК с правоъгълни импулси за да съм и Р.

В продължение на две държавни FSK поставите на правилното триъгълни вълни в I и Q да вектора върти обратно на часовниковата стрелка или обратно на нея.(напредък фаза или забавяне фаза)

как да конвертирате поток от данни, които ми, че "правилното триъгълни вълни"?, то това е възможно да се даде повече информация или предмети? благодаря

Аз заключи триъгълника метод от една мисъл експеримент.Аз не го прави практически опит в хардуера.

[добавя следващия ден] След повече мисъл, вие използвате и задължително защото вместо на триъгълници.Аз се защото тегло и Q е грях тегло.Когато w е честотата смяна.За прехвърляне на друго използване посока-тегло, която се променя знака на греха, но не и защо.

Можете да генерирате тези с две интегратори в една линия с някаква амплитуда ограничаване на контрол.

Благодарим Ви банален, какво мислите, че е в тази статия от аналогово устройство:

http://www.analog.com/UploadedFiles/Technical_Articles/275528881Single_Side_Band_Upconversion.pdfFSK, FM, ...чрез използването на DDS IQ модулатор.

благодаря за да ви помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back