Възможно ли е да се изработи Gm-C филтър работа над GHz?

L

lcg22

Guest
Аз съм се изисква да предложи темата за провеждането на M инж.. Моите ръководител предлага да направя някои изследвания по тази тема. Доколкото ми е известно, това е почти невъзможно да се изработи Gm-C филтър работи при такава висока честота. Всеки, който може да ми даде някои предложения? Благодаря много. Поздрави, lcg22

Колкото по-висока честота, която съм виждал е около 400MHz, но зависи от филтъра, който искате да дизайн. Проверете това: Seng Пан-U, RPMartins, JEFranca, "A 2,5 V, 57 MHz, 15-Натиснете SC лентовия интерполиране филтър с размер 320 MHz изход за вземане на проби в 0.35μm CMOS," в ISSCC Digest на техническите документи, Vol.45, pp380-381, Сан Франциско, САЩ, февруари 2002 година. Поздрави, Bastos

[Цитат = bastos4321] Колкото по-висока честота, която съм виждал е около 400MHz, но зависи от филтъра, който искате да дизайн. Проверете това: Seng Пан-U, RPMartins, JEFranca, "A 2,5 V, 57 MHz, 15-Натиснете SC лентовия интерполиране филтър с размер 320 MHz изход за вземане на проби в 0.35μm CMOS," в ISSCC Digest на техническите документи, Vol.45, pp380-381, Сан Франциско, САЩ, февруари 2002 година. Поздрави, Bastos [/ цитат] Благодаря, Bastos. Правя за търсене на литература за свързаните въпрос, обаче, като този, който фигурира в списъка, всички документи представи филтри, работещи на честота по-малко GHz.

Bastos и lcg22, направих в GM-филтър преди 4 години, 5-ти ред, с най-висок BW 500MHz, за твърдия диск чете канал. Тя е в 0,25 U CMOS. За да работят над 1 GHz, ще използва по-добре

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back