Входно-по текущата шум PSD

P

pinifrancesco

Guest
Здравейте всички,

Аз
съм проектиране нисък шум диференциални усилвател с помощта на технологията ams0.35um в такт среда.
Този усилвател ще работят като диференциална усилвател без обратна връзка, тъй като амплитуда на входните сигнали е много малка.Продукцията ще бъде единен приключила.
Сега
се опитвам да пресъздадат на въвеждане по текущата шум PSD виртуоз с аналогова среда (спектър симулатор), но аз знам DONT горещо да го направи.

Има ли някой, който може да помогне решаването на този проблем?

Много благодаря на всички, че отговор.

pinifrancesco написа:

...
Аз съм проектиране нисък шум диференциални усилвател с помощта на технологията ams0.35um в такт среда.

Този усилвател ще работят като диференциална усилвател без обратна връзка, тъй като амплитуда на входните сигнали е много малка.
Продукцията ще бъде единен приключила.

Сега се опитвам да пресъздадат на въвеждане по текущата шум PSD виртуоз с аналогова среда (спектър симулатор), но Не знам как да го направя.Има ли някой, който може да помогне решаването на този проблем?

Здравей Erikl,

Благодаря за отговорите.

Аз не съм бил достатъчно ясен.Аз
съм проектиране на диференциала усилвател за
ниска честота приложения.То
е като
съм проектиране оперативна усилвател
ли, че ще ги използва, без обратна връзка.
Така на сцената се състои от странични BJT въвеждане двойка и MOS текущата огледалото товар.След въвеждане се осъществява с биполярни транзистори, важно е също да се направи оценка на входно-по текущата шум PSD, които не могат да бъдат пренебрегвани (както в случая на MOS вход двойка).
Надявам се, че съм бил ясен сега.

Благодаря много за отговорите.

pinifrancesco написа:Аз не съм бил достатъчно ясен.
Аз съм проектиране на диференциала усилвател за

ниска честота приложения.
То е като съм проектиране оперативна усилвател ли, че ще ги използва, без обратна връзка.

Така на сцената се състои от странични BJT въвеждане двойка и MOS текущата огледалото товар.
След въвеждане се осъществява с биполярни транзистори, важно е също да се направи оценка на входно-по текущата шум PSD, които не могат да бъдат пренебрегвани (както в случая на MOS вход двойка).

Надявам се, че съм бил ясен сега.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back