Всеки проучване Pape "14-Bit присъщите Q2 Random Walk

W

waosai

Guest
Имам следните въпроси за тази статия: (1) защо грешка остатъкът ще бъде намален с коефициент от 2 в посока на X и Y, при използване на общи centroid превключване? (2) Защо грешка остатъкът ще бъде намалена с фактор от 4 на Х и 8 в посока Y, когато се използва Q2 превключване на случайна разходка? Следната картина е ли от matalb но аз не мисля, че е прав, когато обмисля горните две questions.Anyone може да ми помогне?
1_6187.jpg
2_4393.jpg
3_1403.jpg

Смятате ли, се случи да има на хартия? Можеш ли да го качи във вашия въпрос, така че ние можем да имаме някаква идея на СЗА говорим за?

[Цитат = willyboy19] Да ви се случи да има на хартия? Можеш ли да го публикувате във вашия въпрос, така че можем да имаме някаква идея на СЗА говорим за [/ цитат] Документът е бил качен в: http://www.edaboard.com/ftopic124687.html [/. URL]

[Цитат = waosai] имам следните въпроси за тази статия: (1) защо грешка остатъкът ще бъде намален с коефициент от 2 в посока на X и Y, при използване на общи centroid превключване? (2) Защо грешка остатъкът ще бъде намалена с фактор от 4 на Х и 8 в посока Y, когато се използва Q2 превключване на случайна разходка? Следната картина е ли от matalb но аз не мисля, че е прав, когато обмисля горните две questions.Anyone може да ми помогне?
1_6187.jpg
2_4393.jpg
3_1403.jpg
[/ цитат] имат един и същ въпрос. И аз и друг въпрос. Как мога генератор на снимката? Благодаря.

йени, получавам картина от MATLAB функция на meshgrid и surfl. U трябва да определи линейно и параболична крива като Z = X + Y и Z = X ^ 2 + Y ^ 2 на първо място.

Аз също съм проектирането на моя КПР в съответствие с този документ. , въпросът ми е за логика декодиране, аз не съм ясно как хартия прилагането на логиката. И аз мисля, че конвенционалните ред цв декодер може да направи тази работа по-добре. Тъй като всички от нас са заинтересовани от същата хартия, може би ние може да се образува един малък екип, за да обсъдят за това.

[Цитат = lovseed] Аз също съм проектирането на моя КПР в съответствие с този документ. , въпросът ми е за логика декодиране, аз не съм ясно как хартия прилагането на логиката. И аз мисля, че конвенционалните ред цв декодер може да направи тази работа по-добре. Тъй като всички от нас са заинтересовани в една и съща хартия, може би може да се образува един малък екип, за да обсъдят за това [/ цитат] "12-битова точност високоскоростен CMOS intrinic КПР" има четири редове седловина декодер (8 × 8 ). Опитах се да се използват логика, за да генерира голям ред седловина декодер (16 × 16). Но аз мисля, че, ако ви КПР е висока скорост, това е трудно. И аз мисля, че тази статия може да използвате Verilog или други инструменти. Не знам, ако умът ми е вярна. Мисля, че вашата идея е добро. Може би ние може да се образува един малък екип, за да обсъдят за това.

Имам генерира верига декодиране с помощта на метод в "14-Bit присъщите Q2 Random Walk DAC" хартия. Съгласен съм да открих един малък team.These две статии са много класически в CSDAC дизайн. Кой може да организира този отбор?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back