Всеки може да ми помогне при вземането на Двустранно PCB?

S

sundram_james

Guest
Аз съм за едностранен съвет сега. Имам намерение да Двустранно съвет в моята фабрика. Аз се нуждаят от подкрепа и за употреба в makind Двустранно борда. Моля да ме посъветва правилното протичане на процеса на която го е направила. И също така имам трудности при получаване на по химикали, за да Двустранно борда в моята страна МАЛАЙЗИЯ. Някой да има някакви контакти за мен, за да получите химически в моята страна или някой може да предостави на химикали за мен?

Възможно е просто да smplify вашия проект, за да го направи в една страна? Опитах се да правя двустранен снимка гравиран PCB, но има проблеми с горния и долния слой.

[Цитат = sundram_james] Аз съм за едностранен съвет сега. Имам намерение да Двустранно съвет в моята фабрика. Аз се нуждаят от подкрепа и за употреба в makind Двустранно борда. Моля да ме посъветва правилното протичане на процеса на която го е направила. И също така имам трудности при получаване на по химикали, за да Двустранно борда в моята страна МАЛАЙЗИЯ. Някой да има някакви контакти за мен, за да получите химически в моята страна или някой да доставят химикали за мен? [/ Цитат] просто използват синтетични бои за защита на едната страна, докато производство на друга страна. При завършване на една страна, да премахне, че боя от алкохолна течност. Сега прилагат боя за завършено страна и ецване пренебрегвате ----- страна> Само за химическо ецване с feric хлорид :!::?:: идея:

търси печатна платка Наръчник от Coombs. Мисля, че е "Клайд" Coombs. Тя ще ви кажа няколко различни процес потоци, включително основни химически грим на бани.

Здравей, Купете си книга, наречена "PCB дизайн прост" от Уолтър в Bossart, тя ще обхваща всички неща, които ви търсят за .... Най-добри пожелания Рамеш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back