Време Класификация на "Цифрови системи"

V

vlsi_whiz

Guest
Това е една малка част от информацията се е натъкнала и си помислих, може да бъде полезно за другите.Тя може също да бъде възможно въпрос интервю.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------, Mesosynchronous
and Plesiosynchronous
.

Сигнали в цифрови системи са класифицирани в Синхронни, Mesosynchronous
и Plesiosynchronous.СинхронниА синхронен сигнал е едно, че е точно същата честота както на местно часовник и поддържа определен етап компенсира този часовник.В такъв сценарий, сигналът се синхронизира с часовника, както и данните могат да се вземат проби директно, без всякаква несигурност.MesosynchronousА mesosynchronous сигнал е сигнал, че не само има същата честота както на местно часовник, но също така е неизвестен фаза компенсира по отношение на този часовник.PlesiosynchronousА plesiosynchronous сигнал е с честота, която е основен същата като тази на местните часовник, но е малко по-различно.Това води до разлика фаза на плаващи във времето.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Предложения, допълнения и повечето коментари са добре дошли.

Не знам дали по-горе е прав.
Но ти покриване на сигнал в цифров.Трябва да съдържа асинхронни сигнали.

да
Аз съм виждал тази класификация в barkey курс ee241
съвременни цифрови интегрални схеми

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back