Влизане ниво IC / VLSI Дизайн работни места в САЩ

R

Raghavan

Guest
Здравейте група, аз съм гледа за работни места в полупроводниковата индустрия. Аз съм се опитва да достигне до университет отношения / Човешки ресурси служител. Имам нужда от връзка или база данни, където мога да си Email (не искам имейли като [имейл] hr@nvidia.com [/ имейл], Infact Търся имейл, че човешкият ресурс е). Raghavan

Погледни в документи IEEE / конференции и електронна поща хората към фирми, директно от документи или технически комисии. Забравете HR, те са безполезни.

Погледни в документи IEEE / конференции и електронна поща хората към фирми, директно от документи или технически комисии. Забравете HR, те са безполезни. Лоша идея пич .... Искам по-добри идеи

Ето как си намерих работа. Така че, ако имате добри идеи, нека да знаят ... Може би искате да пуснете отношението и да я изпробвате на първо място.

Не исках да боли ф приятел. Аз направих това и не работи. Искате повече идеи

Този метод се препоръчва от всички университети, хората, които работят и който друг. Проблемът може да бъде начина, по който пишат хора, лично съобщение ми писмо стила, който пише на хора и можем да го вземат от там. Тя трябва да работи. Също така, може да искате да знаете за вашия опит. Все пак, това е единственият и най-добрия начин. Изпращане на автобиографии за HR ще ви отведе не къде. Можете да се обадите компании и казват, че се връщат техните повиквания, когато те не поставят. Това винаги впечатлява HR дами ..

Разбира приятел може да ми помогне много в намирането на контакти. Ако можете да ми предоставите ви изпратим имейл, Id аз shal се свържем с вас. Е, остана в Остин, САЩ. Нека да знаят, ABT u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back