Висше проблем проектна скорост

M

mpatel

Guest
Здравейте, аз се използва за проектиране на FPGA на 125 до 170 MHz. Сега въпросът е, ако аз надграждане на дизайна при по-висока честота et кажем 900 MHz, каква криза трябва да се справят? Какви ще бъдат критични въпроси и как мога да ги реши?

PCB за висока скорост IO е от решаващо значение, и на МО на FPGA е важно.

Говорейки за FPGA самия чип, на сложни схеми (multpltier, големи adders, barrrel превключватели и др.) Не ще се срещне с времето. Вие трябва да намерите начин да ги pipelining. На ти ЗИ, може да имате трудности да изпълнят вход тайминги (но може да бъде вашият ЗИ са без промяна). Не знам, ако настоящите подложки FPGA може да отнеме часовник на 900MHz (отново часовника могат да бъдат вътрешни), които представляват явна стъпка изглежда да бъде наистина твърде огромен, за да се постигне само с изпълнете отново. -Б

Съгласен съм с BULX, скачайки от 100 MHz до 900 MHz, е почти невъзможно, просто като пуснете отново с оглед на факта, че технологията на силиций е същото или почти същото. Icreasing честота до ниво, че много може да изисква ре-дизайн дори някои архитектурни промени в дизайна. Постигането на 900MHz на FPGA не е много лесна задача .. тя ще изисква много внимателни архитектурен дизайн на системата.

, защото програмируеми FPGA връзка има много голямо закъснение, така че аз мисля, че не можете да използвате FPGA, за да се постигне такава висока скорост, казват 900MHz. можете да платите Планове на внимание, за да се подобри по-горе проблем (свързани логика близо до заедно може да се помогне). най-добри пожелания [цитат = mpatel] Здравейте, аз се използва за проектиране на FPGA на 125 до 170 MHz. Сега въпросът е, ако аз надграждане на дизайна при по-висока честота et кажем 900 MHz, каква криза трябва да се справят? Какви ще бъдат критични въпроси, и как мога да ги разрешим? [/ Цитат]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back