Висок ток Analog мултиплексор / Switch

C

CMOS

Guest
Здравейте, аз съм проектиране Digital тестер IC, за които Търся висок ток Analog Switch / мултиплексор за доставка VCC и GND на всеки болт на 24-пинов ZIF цокъл. П рез protoypes ми използва CD4051 (Analog MUX) и CD4066 (аналогов S / W), но те не успяха да доставя ток на някои интегрални схеми, изискващи малко високо доставя текущото като 74LS150. И на тези интегрални схеми макс. настоящия капацитет на 10mA само. Аз не искам да се използват транзистори, поради пространствените ограничения. Може ли някой да предложи добър ниска цена, висок ток 08:01 / 16:01 аналогов мултиплексор / суич с настоящия капацитет> 30mA които разполагат в SO или TSSOP пакети? Или някакви други предложения за този проблем?

Можете да използвате високо микроконтролер картина щифта и свържете всеки ZIF на щифтовете да микроконтролер щифт. След това, в областта на софтуера, бихте могли да зададете пинов захранващ Vcc, заземяващия щифт към земята и да оставят останалите три заяви, така че те не се намесват. ПОД може снабдяване двайсет и пет милионаma в техните щифтове, вероятно бихте могли опъвам че за да 30 mA без повреда. Вероятно други микроконтролери имат високи възможности снабдяване. Предполагам, вече сте с помощта на микроконтролер, така че би трябвало да можете да използвате с 40 пинов UC и обхващат всички налични пинов цокъл и има UC правят всички на тестването. Ако не сте се използва микроконтролер, тогава вие все още трябва да използвате едно просто да разпределя властта, тъй като аз не знам на всеки не-UC IC, които биха могли да си свършат работата. Или отидете FPGA ...

[Цитат = cdallacosta] Предполагам, че вече сте с помощта на микроконтролер, така че би трябвало да можете да използвате с 40 пинов UC и обхващат всички налични пинов цокъл и има UC правят всички на тестването. [/ Цитат] Да, аз съм с AT89S52 микроконтролер. Но неговото пристанище не са толкова силни, колкото тази на ПОК. [Цитат = Артьом] използват SMD транзистор масиви с няколко транзистора в един чип. [/ Цитат] Можете ли да моля, дайте броя на тези масиви? Аз знам само, потъващ тип масиви като ULN2003. Има ли някакви източници на тези твърде?

Можете да търсите в Google и да намерят тези

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back