Висока скорост ПХБ

S

scorpyann

Guest
Какви са критериите за печатни платки могат да бъдат класифицирани като бързоходни борда?

Уау, ти наистина трябва да използвате функцията за търсене в този раздел точно.Това е област на интерес, съм бил преследването на информация за няколко месеца, сега и аз намерени страници и страници на теми, които бяха много полезни.

Здрасти,

Вашето запитване е без отговор и в някой форум, тук е под отчет.

А схема с използване на честотите в чиято дължина на вълната подход значителна част от взаимната измерение вече не могат да бъдат проектирани, без да отчитат свойства на вълните размножаване на нетните редове.Това обикновено става с истинска мрежа дължини линия над 1 / 10 от общата дължина на вълната за цифрови схеми.С аналогови схеми, където целостта на сигнала се превръща в проблем на много по-малка част от проект правила за висока скорост верига трябва да се спазват в много по-ниски честоти.По този начин той винаги зависи от нежеланите лекарствени реакции не следват правилата на висока скорост, като сигнал целостта и ЕПИ радиация, което означава, че границата между конвенционални и висока скорост, не е остър.

На практика терми, синхронно цифрови схеми с часовник честоти над 100 MHz най-вероятно трябва да бъдат проектирани с висока скорост правила, т.е. на редове са за определен еднакво съпротивление, пренасянето се извършва в една маргаритка верига (не, или много кратко мъничета само), в края на линията е терминатор с устойчивост, равна на импеданса.В някои случаи този дизайн метод може да бъде полезно например при 60 MHz и когато ЕПИ е проблем.

Надявам се това да ви помогне до известна степен.

С уважение

Ramesh

- Висока скорост на ПХБ се отнася до PCB дизайн оформление на висока скорост
- Тя включва не само разположението ПХБ работа, но също и много висока проектна скорост правила.понякога трябва да извърши анализ на целостта на сигнала.

- Пример за правила:
I) избягване Crosstalk
II) създават разлика следи
III) избягване на ЕПИ ефекти
- И т.н.

Доколкото знам, mehtodology висока скорост, се използва за дискусии използват сигнали повече от 100MHz.(Моля, поправете ме, ако IM Wrong)

така или иначе има много на пост в този форум във връзка с висока скорост дизайн ...можете да прочетете там

ПХБ оформление за електронни устройства, днес се класифицират като висока скорост дизайн.Анализирайте сигнал следа като предаване линия по дължината му е по-голям от една шеста (всъщност една десета в повечето случаи) на прехода Електрически дължина, което е сигнал време води разделен размножаване закъснение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back