T
tsea
Guest
Здравейте приятели, аз съм от електрическо и електроника инженерни студент и искате да отидете в областта на вградените системи design.as прочетох в редица статии за вградени системи, човек трябва да бъде всичко кръгло (но не в смисъл, че буксата на и майстор на нищо) .he / тя трябва да има задълбочени познания по електроника, дигитален дизайн, програмиране, микро-контролери, реални системи по време на работа, цифрова обработка на сигнала и така нататък .... но какво да кажем за темите от електрически науката (както аз правя, трябва да прочетете теми от двете полета в моя курс), т.е. анализ на електроенергийната система, електроника, електрически машини. се вградени инженери също така изисква от тях в своята работа (вградени инженери трябва да даде своите ценни предложения, специално по този въпрос)?? и по този начин мога да ги съсредоточи със същото усилие, както аз правя съсредоточат електроника, споменах Бих искал също така на U хората да споменават някои други теми, различни от тези, които споменах, че аз трябва да практикува? добре да се получи в тази област ..... благодаря на всички ви в advace