"Броя на завъртанията / диаметър на тел, използвана от Known resistan

V

vinodquilon

Guest
За аудио телефонна линия изолация трансформатор 600Ohm/600Ohm 1:1 тип, как мога да се изчислява броят на завъртанията / диаметър на тел, използвани от известна устойчивост на 600Ohm? Pls ми дават окончателен точна връзка стойност.Проектът http://info.ee.surrey.ac.uk/Workshop/advice/coils/index.html не ме насочи към крайната стойност. Някой ми предложи да се използва OEP1200 01:01 600 Ohm. Но това не се ползва в Керала, Индия. Единична поръчване онлайн количество също не е възможно. Така че аз най-накрая реши да направи потребителски transformer.Pls ми помогне да го направи. Pls намерите на прикачения файл, за да видите правилната им употреба.

[Цитат] как мога Изчисляване на броя на завъртанията / диаметър на тел "от известна съпротива от 600Ohm [/ цитат] 600 ома не е съпротива, това е номинален източник / импеданс. Можете да се консултирате с OEP1200 фиш за смислени параметри на трансформатор за изолация сигнал. [Цитат] връзка ... не ме насочи към крайната стойност [/ цитат] Връзката не се занимава с дизайн на трансформатор на всички. [Цитат] Така че, най-накрая реши да направи избор трансформатор [/ цитат] Вие също трябва да имат представа как да се справят с него. Предполагам, че вашият дизайн може да работи с почти всички малки трансформатор, който има съотношение около 01:01 намотки, и използваема честотен обхват от 300 до 2000 Hz, когато е организирана отворена верига (без товар).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back