Би тази Микровълнови Fruitmachine измамник работа??

I

itsallgood

Guest
Здравей,
би един от вас сатър хора провери тази връзка:http://arcadenemy.freewebsitehosting.com/microwave.htmlи ми кажете, ако мислите, че тази притурка ще реално действие insides на плод машина да ти даде кредит и неща.

Би било интересно да получа schmatics за това.Наздравици.

Да, и не.Това разбира се коригира, че резултатите на тези хора вземането на сайта им, може да възникне, когато чип мощност се понижава и отгледани отново (виж това от себе си постави dimmer на кабела от вашите собствени плодове машина.)
Възможно е също контролния чип за машините ще се намесила чрез микровълни,
тъй като прехвърлянето на много ниска мощност, когато електрически импулси, насочени към чип.

Какво е неясно е:
Възможно ли е да се насочи вълни точно в контролния чип?
Трябва ли достатъчно мощен да повлияе това?

Той няма да се постави аларми на разстояние, но аз предполагам, ако той проработи, който твърдеше, "ефект" ще го има на всяка даде марка и вид на машина?

Аз
съм 50-50 по този въпрос.Теорията е здрава основа, тя трябва да работи, но колко често ще потребител постигне това?

работило върху плодове машини за основен производител.тя може да interfeer electronicly доколкото всяко електрическо устройство, но доколкото е като кредити и
т.н. отговорът ще бъде не

на тях повече от плодове машини, отколкото някои хора смятат, както в работата им & операционна последователности,
както и изплащане paramaters

още повече, че сега с EMC regs

Не, естествено не съм виждал кредити добавени, но мисля, че този на "Инфрачервена" устройства "иск,
а не MicrowaveRF.Аз със сигурност
сте видели "странно" банките са създадени и неколкократно събират все пак, така че не мога да отговарям за всички претенции, че един изглежда изправен.
Както и да е, това
е всичко незаконно,
затова трябва да бъде изкушаван, дори ако печалбите са потенциално големи.Вие
искате незалепен дойде рано или късно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back