Безплатно VHDL кодове за 74 серия устройства

H

hock

Guest
някой попита за свободни VHDL кодове за 74 серия устройства в някои пост. Аз не си спомням къде. Аз съм прикачване на свободното VHDL код за същото. осакатявам

[Цитат = скакателната] някой попита за свободни VHDL кодове за 74 серия устройства в някои пост. Аз не си спомням къде. Аз съм прикачване на свободното VHDL код за същото. скакателната [/ цитат], за това, което серия господине? за всички серии?

Хайде, момчета! STOP неща се публикуване вече са достъпни в интернет! Това се отнася за Вас също Скакателни! Твоите неща се намери и тук: з ** P: / / www.eda.org/fmf/fmf_public_models/std/all_std_20040815.tar.gz the_penetrator ©

моля прочетете моя пост. Аз съм много ясно се казва, че аз не помня оригиналния източник. някой попита за него и по този начин бях го написали. , тъй като всички файлове са в употреба, а не и в оригиналния формат GZ, не можех търсене на Google. осакатявам

скакателната каза:> някой е поискал за свободни VHDL кодове за 74 серия устройства в някои> мнение. Аз не си спомням къде. > Аз съм прикачване на свободното VHDL код за същото. > Скакателните стави, което означава за мен: 1. някой попита за някои 74xxx кодове VHDL. Уау! Имам някои жизнено важни кодове за 74xxx компоненти на моя PC / работна станция! 2. нито мен, нито оригинален рикуестърът някои Google търсене за да намерите източника. 3. Аз не си спомням В КАКВО POST това дойде. Така че аз съм просто качването ЧЕ ТУК. така че предполагам, че съм прав. отношение на the_penetrator ©

Това не е добър проби. Имате ли още едно??

Аз се опитвам да разбера това .. някой попита за VHDL код за основни порти логика, tristate буфери и т.н.? Не е ли това е предмет в никоя книга на VHDL? jelydonut

[Цитат = скакателната] някой попита за свободни VHDL кодове за 74 серия устройства в някои пост. Аз не си спомням къде. Аз съм прикачване на свободното VHDL код за същото. скакателната [/ цитат] и са ги използвали в Xilinx 10.1 но става грешка и да кажа в арго намерите IEEE.VITAL_timing.ALL и IEEE.VITAL_primitives.ALL Как мога да ги добавите в Xilinx?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back