[Безплатен инструмент] SCIgen автоматична научни статии генератор

A

AdvaRes

Guest
Здравейте членове,
Аз бях на сърфиране в мрежата, когато се намери този прекрасен и невероятно инструмент: SCIgen.
SCIgen е безплатен инструмент, проектиран с три MIT студентите, които могат да ви помогнат да генерират документите ви автоматично.Еднократното попълване на полето Име натиснете бутон и wraaammm хартия се генерира.Съдържанието е няма смисъл, но тук е добре организирана и изглежда да е сериозен вестник.
Присъединил съм приложен пример за хартия.Моят псевдо е в него.Whaoo!

Опитах се да изтеглите изходния код, но не можех да.
Ето и URL за да изтеглите инструмента:
http://pdos.csail.mit.edu/scigen/

Моля, ако се случи така, че можете да изтеглите кода изпрати ми го по PM.Чувствайте се свободни да публикувате вашите коментари относно този инструмент.Благодаря предварително.
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Аз бях чул някои истории за тези инструменти, както и статии, получени от тях:
- Веднъж генерирани глупост статия е била допусната до сериозно партньорски проверки вестник.Аз не знам дали това действително се публикуват, или pranksters нарича вестник и спря публикацията.
- Подобен инструмент е направен за генериране предостави предложения.Генерирани предложението е представено, и са получили финансиране.
- Първоначалната идея за вземане на тези генератори принадлежи към група от физици, наречено "вестник на irreproducible резултати".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back