Аудио усилвател с ключ режим PS

B

batdin

Guest
Възнамерявам да се направи висококачествено аудио усилвател с мощност преминаване режим захранване (полу-мост на 110kHz).
Сигурен съм, че ще има голям проблем с намеса поради смяна на шум.
Искам да знам дали някой е работил с такива проблеми и това, което той или тя използва техники.
Благодаря Ви предварително!

Здрасти!Да използвам с моите 2 канала, усилвател tda7294 SMPS въз основа на ir2153 (Fluo лампи шофьор от ИЧ) чифт irf740a на ~ 70 KHz без никакви проблеми.Той работи много за мен, когато компютърът е изключен (моята музика източник) не мога да чувам шум и е трудно да се разбере е усилвател или изключите.След средното и токоизправители са жълто ядро TOROID дросели от умира бр SMPS и 2200 UF капачки.
Успех
PS.За съжаление за лош английски

Можете да използвате обща готовност и филтри differance режим за намаляване на шума в изхода и допълнително Snubber правилното използване на главните смяна устройство и токоизправител продукция

Да, мисля, че това е правилно.
Проблемът е, че продукцията земята изглежда да съдържат най-много на СН смяна noise.When свържа 1nF кондензатор изход от земята, за да AC захранване се намалява шума, но не и премахнати.
Ако го свържете с мрежата AC земята директно, това трябва да бъде решен, но се страхувам, че не всички AC съединители имат отделни места. (Поне в моята страна).
И този шум действа като входен сигнал на усилвателя, ако източника на звука се прилага.

Привет

Можете да използвате големите жълти torroid задуши рулони намерени в доставките за РС, и наистина голям кондензатор, да кажем 4700 LF, или 10000 LF.

С уважение

Здрасти,

Аз направих един SMPS с IR2153 IRF740 прекалено, но аз имам малки проблеми с ядро насищане (F = 60kHz, сърцевина от PC захранване) ...

някой готови да споделят своя опит?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back