Антена производство опит???

N

nhomuathu_hanoi

Guest
Здравейте всички, аз работя с 60GHz антена. Чрез възбуждане на CPW съединител, ми антена включва две страни, гърба и предната страна. CPW храната е в задната част и кръпка антена е на другия. CPW ефект фуражи силно характеристика антена радиация, обаче, и трябва да се намира точно. Това е толкова трудна работа. Някой има опит, да споделят с мен, моля! Благодаря!

Hi nhomuathu_hanoi, ф вече са приключили симулация? защо просто да не каже на компания, която е в състояние на фабрикуването на антената на параметрите на Ур дизайн? Чудя се, ако аз разбирам правилно ф.

Hi DrunkBear, благодаря за отделеното време. Да, аз свърших симулация все още. Howevere, аз съм работят в моя център за няколко месеца, и тази антена е първата ми работа в 60GHz. Затова искам да подготви всичко внимателно, преди да започнете следващата стъпка. Желая всичко ще бъде гладка. Благодаря ви отново.

Благодарим Ви за усърдието на Ур продукт. това, което правим обикновено се направи. PCB файла, според симулираните резултати и да преговаря директно с фирмата за уточняване на техническите подробности, например фуражи, просто като спомена ф.

Въз основа на вашето описание, се събират, че имате проблем фабрикуването и хранене на 60 GHz антена, която е точно поради здраво толерантност и малкия размер на храненето мрежа и структурата на антената. Можете да погледнете на проблема от няколко перспектива. Бих говорил с производителя на PCB първо и се опитаме да разберем ограничаване на офорта тяхната система. Въз основа на информацията, при условие че те, аз ще погледна към потенциалните техники на хранене и антена структура, която би улеснила дизайнерския проблем. Например, ако имате проблем с получаване на желания импеданс мач за бандата на интереси и знаете, че самата антена е виновника, едно възможно решение би могло да бъде се търси друг антена с по-ниска Р. Това може да ви помогне за получаване на желания от Вас лента в първия си карта. Разбира се, това не е единственият възможен 2-ри, бихте могли да опитате да се прави потенциал анализ на доходността на вашия дизайн. Вярвах, най-3 D симулация трябва да бъде в състояние да направите това и дизайн на вашата антена за технологичността, вместо да го optmising. Разбира се, има друг начин и начин бихте могли да опитате и добър източник на справка може да бъде намерена на IEEE.

тип на субстрата се използва във вашата антена на 60 GHz?

Благодаря ви, аз използвам RT5880 Duroid, 127um дебелина, за моята антена.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back